Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy uszhatom meg a gyerektart...

Hogy uszhatom meg a gyerektartást? Ugy hogy sose tudják behajtani? Ugy tudom az állam is csak fél évig előlegezi meg

Figyelt kérdés
Szóval most van a nevemen 2 lakas + autó ha ezeket átiratom a szüleim nevére? még illeték sincs. munkám sincs hivatalos csak forgatom a pénzem ahhoz a pénzhez hozzányulhatnak? Vagy a bankbetéthez? Ha 0 a jövedelmem? Vagy a pénzt is mondjuk fater nevére átrakom akkor sose tudják behajtani nem?
2011. nov. 13. 10:21
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Akk, ha valahogy tudod bebizonyítani, hogy te nem akartál, és vettél neki ilyen szarokat, akkor a bíróságon, mondd el, nem tudom ez esetben mi van
2011. nov. 13. 10:36
 12/42 A kérdező kommentje:
vagyonvizsgálatnál a szüleimmel élek ők tartanak lenne. Őket meg nem kötelezhetik gyerektartasra. Nem? A gyerek aqmugy meg nem született meg addig akarom elintézni az ajándékozási szerződést
2011. nov. 13. 10:37
 13/42 anonim ***** válasza:
De, a szüleidet is kötelezhetik a gyerektartásra.
2011. nov. 13. 10:38
 14/42 anonim ***** válasza:

Ja, biztos kamu a kerdes...

Ha meg nem, szanalmas vagy, arrol az a gyermek nem tehet, hogy mit akart az anyja. Illetve, ha ennyire hiszel a pletykaknak, nagyon okos ember lehetsz.

2011. nov. 13. 10:39
 15/42 anonim ***** válasza:
90%
Barmit intezhetsz, igyis ugyis fizetni fogsz, nyugodj meg.
2011. nov. 13. 10:41
 16/42 A kérdező kommentje:

de komolyan ha nincs munkám és semmi nem lesz a nevemen mégis mit tudnak csinálnií,íelfogom mondani a birosagon hogy átvert mert gyógyszerre is kapott lóvét stb.

És azt is hogy munkanélküli vagyok és nincs semmim. de lelkesen keresek munkát és ha majd lesz fizetek. de sose megyek el dolgozni:-D

ez a ribbancc megérdemli hogy megszivassam rajtam akarna élősködni. ha szüleim meghalnak arra meg eltelik már majd 30 év ugyhogy elévül szerintem vagy nem?

2011. nov. 13. 10:42
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
A gyerektartást kötelező fizetnie, sehogy se fogod megúszni, hidd el be fogják rajtad hajtani.
2011. nov. 13. 10:44
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szüleid tartanak el, ők pénzelnek, és tőlük fogják beszedni, ez biztos. Majd ha menedékszállon laksz bizonyíthatóan,akkor felfüggesztik és állambácsi megelelőlegezi fél évig,aztán elküldenek közmunkára, és duplán vonják, mert a fél évit is be fogják hajtani.
2011. nov. 13. 10:46
 19/42 anonim ***** válasza:
Szülőknek munkanélkülinek kell lenni,hogy ne vonják tőlük,ha ott laksz, ezt akartam írni. Vagyis azt tőled vonják, mert neked is adnák.
2011. nov. 13. 10:47
 20/42 anonim ***** válasza:
Mellesleg, ha a tiéd a gyerek,és a csaj perre viszi,akkor apeh bácsi is beszállhat a buli.
2011. nov. 13. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!