Mit gondoltok a Posai értékesítésről?
Arra lennék kíváncsi mint ügyfél hogyan álltok ahhoz hozzá, hogy nekünk postai dolgozóknak ajánlanunk kell termékeket?
Mert személy szerint jólesne ha néha legalább végighalgatná az ember hogy a másik mit mond.
Én sem szeretem csinálni ezt a részét, de ha akinek épp szüksége lenne erre és én elmondom annak meg örülök.
Van sok jó szolgáltatás ami nekem is tetszett, de mivel meg sem hallgatnak nem kellemes a dolog.
A kérdésem a lényeg, mit gondoltok, hogyan álltok ehhez?
Ez valójában ügynöki munka lehet. Nem szeretem az ügynököket,csak az időmet rabolják feleslegesen.
Ha valami érdekel,akkor utánajárok. A Posta különféle szolgáltatásairól is sok információ van a neten vagy a szórólapokon,a Posta hivatalokban. Ez bőven elegendő.
Az emberek hozzá vannak szokva hogy a posta nem bank, pedig nagyon sok banki szolgáltatást nyújt.
Mivel nekünk ki van adva hogy az ablakban értékesíteni kell, hát tesszük, de ha én megyek be a postára legalább végighallgatom, vagy bárhova, végighallgatom ha épp nem elkések valahonnan, mert ennyit azért megérdemel, ha már tudom milyen ez.
De szerintem mivel a bankba mennek az emberek ilyen dolgokért, nem tudják hogy mennyi minden van itt is.
Hát sajnos ez van.
"Az emberek hozzá vannak szokva hogy a posta nem bank, pedig nagyon sok banki szolgáltatást nyújt. "
Ez részben igaz is. De akkor is kulturáltabban tudnak viselkedni egy bankban, mint egy postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!