Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akinek úgy van lakása, hogy...

Akinek úgy van lakása, hogy nem kellett hozzá hitel, annak hogy lett lakása, hogy lett rá pénze?

Figyelt kérdés
Otthon lakott szülőknél sokáig, amíg a fizujából nem tudta összespórolni a lakásravalót és a párja is a saját szüleinél?
2009. máj. 1. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A szülők vették vagy építtették a számára. Vagy kitartja a jóval idősebb barátja, barátnője és ő vette neki a kérót. Esetleg szerencsésen kötött eltartási szerződést, ill. életjáradéki szerződést. Talán nyerte egy tévésóban, vagy zsozsót nyert a lottón és abból vette.
2009. máj. 6. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy cigány és ingyé' kapta, vagy foglalta.

Más nem jut eszembe.

2009. máj. 7. 20:08
 13/17 anonim válasza:
100%
Nem vagytok túl kreatívak. Én a férjemmel négy évig dolgoztam külföldön, volt, hogy heti hat-hét napi munkával, másodállással, fusival. Megtanultam egy nyelvet folyékonyan beszélni, és volt idő sokat kirándulni is, világot látni. Amellett, hogy rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam, négy év munkával kiváltottunk egy húsz éves hitelt. Van szép házunk, most már gyerkőc is, és nincs semmi hitelünk. Mindenkinek tudom ajánlani aki hajlandó tenni a jövőjéért.
2009. máj. 8. 07:46
 14/17 anonim válasza:
100%
Tanult 17-18 évet, és elment egy jó helyre melózni, majd ott eltöltött vagy 8 évet. ennyi
2009. máj. 8. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

36 éves voltam mikor az első lakásomat vettem készpénzért. Akkor 18 éve dolgoztam már. Igaz szülői segítség is volt benne, akkor adta el apám a telkét. Utánna azt a lakást eladtam, nem szerettem, és vettem egy másikat, 1 szoba étkezőst. 17 éve itt lakom. Igaz azóta férjhez mentem, de már a férjemmel összegyűjtottünk annyit, hogy egy újépítésű lakást is tudnánk venni, hitel nélkül, úgy hogy ezt el sem kellene adni. Pedig nagyon keveset keresünk, de megbecsüljük a pénzt. Kocsit is csak most vettünk, újat készpénzért, jelentős kedvezménnyel. Soha nem volt hitelem és nem is lesz.

53/nő

2009. máj. 10. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
ÉN is külföldön dolgoztam a férjemmel. Úgy ahogyan előttem valaki mondta, és kiváltottunk öt év kemény melóval, egy húsz éves hitelt. Én is inkább ezt javaslom minden fiatalnak, hogy amint betölti a 18-t menjen külföldre melózni. Ha hazajön még akkor is csak 22 lesz, simán tud még tanulni ha épp akar, és már nem nyomasztaj a 20 év nyomorgás veszélye.
2009. máj. 11. 17:50
 17/17 anonim válasza:
en 24 vagyok es van sajat emeletes hazam van 200 negyzetmeteren,de mindez csak drogereskedesel sikerul!!!
2009. máj. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!