Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akinek úgy van lakása, hogy...

Akinek úgy van lakása, hogy nem kellett hozzá hitel, annak hogy lett lakása, hogy lett rá pénze?

Figyelt kérdés
Otthon lakott szülőknél sokáig, amíg a fizujából nem tudta összespórolni a lakásravalót és a párja is a saját szüleinél?
2009. máj. 1. 20:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűbb, hogy örökölt. (akár lakást, akár nagyobb mennyiségű pénzt)
2009. máj. 1. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ezt manapság-Magyarországon-nem nagyon lehet kivitelezni,valószínübb hogy örökölt vagy rámaradt a lakás.
2009. máj. 1. 20:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem legális úton szerezte a pénzt.
2009. máj. 1. 21:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én akit ismerek, saját lakással rendelkező embert, aki nem fizet törlesztőt, az vagy már annyira nem fiatal (pl. a szüleim, mert már kifizették), vagy örököltek. Illetve ismerek egy csajt, aki vett hitelre lakást, az önrészt összespórolta, aztán elment hajóra dolgozni, nem tudom mennyi időre, de hát elég hamar ki tudta fizetni, így 24 évesen a saját lakásában lakik, amire már semmit nem kell fizetnie.
2009. máj. 1. 21:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vettem, hogy külföldön dolgoztam, étteremben két évet, hármat meg hajón. És ez csak öt év az életemből, nem húsz, amíg függök a banktól.
2009. máj. 1. 22:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
jó nektek
2009. máj. 1. 22:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Önkormányzati lakást vettek 1,5 M FTért.

30nm volt,ők alakították ki benne a fürdőt és újították fel teljesen barátok segítségével,így munkabérre nem költöttek.A srác egy nagy barkácsáruházban dolgozik,ezért mindenre kapott kedvezményt,ill. elhozhatta a féláras bemutató termékeket.

1 Mből újították fel!

Ezt a 2,5 Mt a szülőktől kapták,de a szülők nevén maradt is a lakás.3 évig spóroltak kb 100.000 tettek félre havonta,majd felvették a szocpólt 2 gyerekre és házat építettek a másik szülők telkén ugyanolyan segítséggel,mint a lakásnál,vagyis no munkaköltség és nagy kezdvezmény az áruházból!

Másik ismerős esete.4 fiatal srác csőszerelő,kőműves,ács és festő.Jó barátok.Otthon lakatak szülőknél,de 30 éves korukra,mindegyiknek felhúzták a házát közösen.

Ill. sok olyan ismerős,ahol a gyerek otthon maradt a tetőtérbe,anyuci-apucinak rezsit nem kellett fizetni,örült a család,ha velük ettek,szóval nagyon kajára se költött és így a fizujából összespórolta,persze úgymond "csak" falun egy házat.

2009. máj. 2. 08:41
 8/17 anonim válasza:
100%
vagy uzsorás vagy bánatpénzt kapott :D :S
2009. máj. 3. 15:11
 9/17 anonim válasza:
100%
Saját házhoz jutni nem lehet normális körülmények között, az a lényeg.
2009. máj. 4. 11:49
 10/17 anonim válasza:
100%
hát mivel ez elég nehezen jöhetett össze ha csak már nem sporol rá 3 éves kora ota.:D Ezért több mint valoszinú hogy örökölte.
2009. máj. 5. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!