Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet elkérni?

Mennyit lehet elkérni?

Figyelt kérdés

Egy konkrét termék fejlesztésébe vontak be. A designhoz is hozzáadok és állványt is kellett terveznem a konzolnak.

Körülbelül másfél hete dolgozom rajta. 30 ezerért vállaltam el, de eredetileg sok részletet elhallgattak ( h tervezni is kell, interiort is kérnek )

Én igyekszem profi szolgáltatást nyújtani, de nevetséges lenne ha ezt baba-áron vállalnám. Kérjek el 100 ezret az egészért? (elvileg sok pénz van a szervezetben) azt mondták később is lesznek munkák, ha esetleg túl sokat kérek el, lehet hogy kifizetik, de többet nem alkalmaznak.

Egyáltalán, túl sok a 100 ezer egy ilyen kaliberű munkáért?

Szóval totál bizonytalan vagyok....

2011. okt. 6. 14:23
 1/5 A kérdező kommentje:
30 ezer ft is pénz, de azt sem szeretném, hogy hülyének nézzen a megrendelő. Annyit szeretnék elkérni a dologért, amennyit ér.
2011. okt. 6. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó lett volna,ha akkor tisztázod ezt velük, amikor kiderült,hogy többről van szó mint eredetileg.

Tehát minél előbb beszélj velük,hogy a 30 az nagyon szépvolt az eredeti tervre,de azóta ez és ez pluszban hozzájött. és állapodjatok meg egy árban

2011. okt. 6. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Èn a következöképpen csinálnám:

kezdö tervezömérnök vagy (gondolom), cégnél mo.-on legjobb esetben kapsz 180 000HUF nettót havonta. Ezt ugye 160óra kökemény munkáért cserébe. Azaz durván 1000HUF/ÒRA! Beszorzod, hogy mennyit p@cs@ltél avval a sz@rral, és megvan a végösszeg!

2011. okt. 6. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat igen, ha fix fizetest adna azt mondom oke.

De igy lehet h leszarom mert hetente ugysem dobnak uj termeket a piacra. Es elkerek tole 80 ezret es egy alkalommal jol jartam. Most nekem az nem oke, hogy felevente ad egy munkat....

2011. okt. 6. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze ahhoz h ezt mondhassam, profin oda kell tennem magam.
2011. okt. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!