Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van joguk megakadályozni a...

Van joguk megakadályozni a munkába állásomat?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, állami gondozott és (tudom, meglepő) dolgozni szeretnék. Iskolaszövetkezeten keresztül ehhez szükségem lenne a személyimre, lakcímkártyámra, adókártyámra, és bankszámlaszámra. Ennek ellenére az irataimról csak fénymásolatot hajlandóak adni (ami nem jó), az adókártyámról azt se tudják, hol van, és bankszámlát sem akarnak nyitni nekem (egyedül pedig nem tehetem meg). Ha megtehetem, hogy dolgozzak, akkor MIÉRT nem tehetem meg? Van ehhez joguk? Korlátozottan cselekvőképes vagyok, nem véletlenül dolgozhatok már hivatalosan is, megakadályozhatják ezt?

Mondták, hogy jelentsem fel őket, de az önsorsrontó dolog lenne, mert amíg nincs munkám és rájuk szorulok, ott tesznek keresztbe ahol akarnak... És igen, akarnak. De akkor mit csináljak?

2011. okt. 5. 17:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!