Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkám legyen nyáron?

Milyen munkám legyen nyáron?

Figyelt kérdés
Sziasztok!18 éves lány vagyok,és munkát szeretnék nyárra.Én vagy a Mekire vagy a Burgerkingre gondoltam,de semmit nem tudok róluk.Aki oda kerül,az először tuti takarít??Vagy...vagy nem?És kb mennyit keres??Vagy valami mást ajánltok?
2009. ápr. 27. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj, ha a mekibe lesz helyed. Más évek óta szenved ráadásul most mindenkit elküldenek, végzettséggel nem talál az ember munkát!

Először nem raknak be krumplit sütni meg ilyenek, csak az asztalokat kell törölgetned vagy ablakot pucolni vagy felmosni esetleg a tálcákat elpakolni stb. De nem olyan szar meló az, sőt szerintem igencsak jó és "tiszta".

A fizetés olyan pár ezer forint lehet most is, de szerintem megéri. Főleg ha nincs más.

De a neten van több ilyen diákmunkás oldal, nézelődj.

2009. ápr. 28. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!