Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkám lehetne, amit...

Milyen munkám lehetne, amit bírnék az egyetem mellett?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kell tanulnom, elég sok órám van, csak heti egy-két délelőttöm lenne arra, hogy dolgozzak, és fogalmam sincs, hol és milyen munkára alkalmaznának ilyen feltételek mellett. Legszívesebben kisgyerekekre vigyáznék, elvinném őket óvodába/iskolába, ha a szülők nem érnek rá, de nem tudom, hol találhatnék olyan szülőket, akiknek erre szükségük lenne és megengedhetik maguknak, hogy bébiszittert fogadjanak. Valami ötlet?
2010. febr. 26. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulj főállásban. Ösztöndíjnál többet nem kapnál akkor sem, ilyen kis óraszámban.
2010. febr. 26. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Így se kapok, azért tanulok olyan sokat, hogy ne bukjak meg, nem vagyok én olyan okos, hogy ösztöndíjat kapjak... Amúgy is nagyon magas átlagtól adnak nálunk.
2010. febr. 26. 15:58
 3/6 anonim válasza:
62%

Ha nagyon szeretnél kisgyerekekre vigyázni, de nem tudod, szüksége van-e ilyenre valakinek, vagy megengedhetik-e magának, adj fel hirdetést. :) Akkor megtudják, hogy van ilyen lehetőség, és lehet, hogy megkeresnek. Ha viszont ,,csöndben" maradsz, akkor nem is tudnak róla, hogy lenne, aki vállalna ilyen munkát.

Próbálkozhatsz diákmunkával is, egyetem mellett az a legkönnyebb. Van, amit hétvégente kell csinálni csak, vagy hetente nem kell olyan nagyon magas óraszámot teljesíteni. :)

2010. febr. 26. 16:07
 4/6 anonim válasza:
* maguknak, bocsi
2010. febr. 26. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nem tudod, hol lehet ingyenesen hirdetni?
2010. febr. 26. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A diákmunka nagy előnye, hogy a munkáltató tudja, hogy neked óráid is vannak és figyelembe veszi. Megoldás lehet még, ha részmunkaidőre jelentkezel valahová, akkor ezt előre meg kell beszélni, hogy mikor tudsz menni (én így dolgozom egyetem mellett és nagyon jó, bizonyos munkákat távmunkában is végezhetek otthonról, így sokszor még az utazás idejét is megspórolom). A gyerekek hordása szerintem esetedben nem megoldható, mert a szülők általában olyan bébiszittert akarnak, aki bármikor rendelkezésre áll, ha kell, a gyereknek se tesz jót, ha minden nap más viszi oviba.
2010. febr. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!