Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Manapsag mennyire elitelendo,...

Manapsag mennyire elitelendo, ha valaki penzt kap intim kapcsolatert?

Figyelt kérdés

hozzateszem nem barkivel, csak egy emberrel vagyok igy, es nagyon szuksegem van a penzre,

nekem nem okoz kulonosebb fejfajast a dolog, olyan nevelest kaptam hogy a hataraimon belul barmit megtehetek ha a megelhetesrol van, szo, de nem vagyok benne biztos hogy a hataraim megfelelnek a normaknak.

nem is kimondottan csak arrol van szo,h a noiessegemert fizet rengeteget beszelgetunk, egyutt ebedelunk, szoval nem "k´rva"-kent belyegeznem magam, inkabb olyan ez mintha egy tarsalkodono lennek. minel tobb velemenyre kivancsi vagyok. koszonom.

2011. szept. 30. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos bárhogy fogalmazhatod! :)
2011. szept. 30. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
aki szexért pénz kér az - bárhogy idealizálja is - egy kur.va, akkor is, ha csak egy kuncsaftja van
2011. szept. 30. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy feleség :D
2011. szept. 30. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

számlát adsz róla? :D

virágzik a feketegazdaság :D :D

2011. szept. 30. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Bárhogy körítjük,a prosti az prosti.Csak magaddal kell elszámolnod,másokkal nem.Ha ez neked belefér,és tükörbe tudsz nézni,akkor egészségedre.Én speciel jobban elítélem a kuncsaftot,mint a kurv@t.
2011. szept. 30. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szükség törvényt bont...

Szerintem qurva vagy, ha én kerülnék ilyen helyzetbe én is qurvának tartanám magam.

Remélem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe.

Ne mondd el másnak és akkor csak önmagaddal kell elszámolnod.

2011. szept. 30. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:

"mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, épp oly illatos."

Na de, ha pozitiv megerositest szeretnel kapni, hogy folytathasd a dolgot hat tollem megkapod. Nem, nem vagy k***a.

2011. okt. 1. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy vagy egymillió forint, és az hogy egy vagy egymillió ember az "ügyfél", nem számít. Az elv számít.
2011. okt. 1. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez nem annyira elitélendő, mintha kiállnál az út szélére, és 2000-ért bárkit orálisan kielégítenál. Azért a körülmények számítanak. Ha ez kell a megélhetésedhez, és te jól érzed benne magad, akkor ne idegenek véléményére adj, csináld. Ha nem érzed jól így magad, akkor keress munkát.
2011. okt. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!