Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen a tescos árufeltöltői...

Milyen a tescos árufeltöltői munka? (diákmunka hétvégén)

Figyelt kérdés
Megéri szerintetek? Ismerősöm 516 Ft-ot kapott óránként éjszakai munkára.
2011. szept. 24. 18:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Inkább mások akik erre a kérdésre keresnek választ.Nálunk egy excel táblázat alapján bolthoz menni egy adot napra tőbb helyre.Igen rugalmas bár van mikor pl csak expressben van munka,azt nem szeretem legalábbis most voltam elöször de valoszinü utoljára.Nagy tescoba (Hiper) 2x voltam az egyikbe gyümölcsöt pakoltam (banánt) másikban pedig dezodort.A budaőrsiben kicsit olyan kis elvárásokat tapasztaltam de nem is voltak annyira kedvesek de nem mondanám azt hogy nem mennék oda.A Pesti úti pedig kiváló volt kaptam egy kis mentort majd ő mellete végeztem a munkát mondta pakoljam ezt ki megtettem,mindig atta a munkát igen jól éreztem magam,igazán családias volt,szivesen mennék oda még...,a kis tesco pedig 1 órával kezdés elött értünk oda majd mondták üljünk le a pihenőbe,odáig mindenki kedves volt majd megérkezet a müszak vezető és valami förtelem... mintha kisjézus lenne és mi meg a bünbe eset parasztok,persze a végén már sírt mert munkát nem birt már adni de2 óra allat kitakaritotunk,feltöltötünk mindent megcsináltunk.De nagyon nem tetszet a fönök viselkedése...
2018. jan. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!