Honnan van pénzed?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 17:57
2/12 anonim válasza:
Dolgozom. :P
Miért Neked honnan van?
Vagy nincs? :D
5/12 A kérdező kommentje:
hát nekem nincs ez baj :S
de a munkát meg megvetem, mert ez a fizetés egésznapos gürizésért nem éri meg.
2011. aug. 30. 18:15
6/12 anonim válasza:
Hát, te akkor az vagy, akinek mindenféle munka büdös, csak a herevere megy egész nap. Mondhatni szép vagy!!
7/12 A kérdező kommentje:
"herevere"
:'D
amúgy ha normálisan megfizetnének akkor nem lenne büdös a munka számomra.
2011. aug. 30. 18:24
8/12 anonim válasza:
nekem bankkártyáról van a pénzem.bedugom egy gépbe,és az nekem ott sokat kinyomtat egyszerre.hűha.és képzeld,mindig pont annyit nyomtat,amennyit beütök a gépbe.hát nem is értek én ehhez.
(ja és várom az okoskodókat,de tudom,hogy nem az ATM nyomtatja a pénzt)
9/12 anonim válasza:
Nem írod, mennyi idős vagy, de nem lehetetlen találni olyan tevékenységet, amit szívesen csinálsz, és még pénzt is adnak érte. És akkor már nem is olyan büdös az a munka.
10/12 anonim válasza:
Ha megveted a munkát, akkor soha nem is lesz pénzed. Én nem vetem meg, nekem van is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!