Mit próbálnál ki mindenféleképpen, ha lenne rá elég pénzed?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:46
2/17 anonim válasza:
Amerikában vannak valamiféle viharvadászok. Követik a forgószelet és hasonlók. Na egyszer egy olyanra beneveznék. :)
3/17 anonim válasza:
egy Lamborghini Reventon-t!!:) vagy egy Bugatti Veyron-t!!:)
22l
4/17 anonim válasza:
-Tengeri búvárkodást..(sajnos csak álom marad mert asztmás vagyok és így nem lehet)
- Légballonozást..
5/17 anonim válasza:
Mennék Los Angelesbe,Miami meg ilyen Amerikai helyekre.Vennék egy szép házat is,egy kocsival.És elmennék nagyon sok vidámparkba,és aqua parkba.
13/L
6/17 anonim válasza:
Megnézném Japánt. És nyitnék egy állatmenhelyet. Mindenesetre az adakozást biztosan kipróbálnám, nagyon jó érzés lehet. Jelenleg sajnos nincs miből...:(
7/17 anonim válasza:
New Yorkban élnék legalább egy évet
8/17 anonim válasza:
Elmennék különbőző tájakra,búvárkodnék stb,plussz kigyókat tanulmáynoznék...Herpetológia.
9/17 anonim válasza:
Elmennék kozmetikushoz (Viccen kivűl) Utána meg jöhet amsterdam :D És Cuba :)
10/17 anonim válasza:
én kipróbálnám milyen csak a medencében lubickolni egész nap meg süttetni a hasam ugy hogy tudom,nincs jobb dolgom,és a legnagyobb gondom az lenne hogy természetes naptól barnulok-e vagy szoli kell hozzá...
csak sajnos jelenleg még a szoli is drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!