Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az MLM típusú...

Mit gondoltok az MLM típusú szerveződésekről? Kijátszák a törvényeket vagy teljesen legális, amit csinálnak?

Figyelt kérdés
Az FLP, Avon stb. szerintetek teljesen legális üzletpolitikát folytat? Ti beszállnátok ilyen vállalkozásba?
2009. ápr. 16. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az törvénytelen ha egy barátod mekér hogy hozz neki egy rekesz sört és te amikor oda adod neki ő ad egyet neked???HÁT NEM!!! ugyan ez ha adsz neki terméket és kapsz tőle egy kicsivel több pénzt de különben hülye aki drágábban adja mert a vásárló keres olyat aki olcsóbban adja
2010. ápr. 21. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én olyan multi level marketing cégben dolgozom, ahol nincs kötelező forgalmi érték. Saját forgalmam ígyis úgyis van havonta, mert napi fogyasztási cikkekre épül az üzlet, ha úgy tetszik nem kell pluszban költekeznem. Viszont a fantázia a hálózatépítésben van. Ez azt jelenti, hogy az ismerőseim is dönthetnek úgy, ha nekik szimpatikus, hogy átállítják a háztartásukat környezetbarát, gazdaságosabb és minőségileg jobb termékekre. Én nem tukmálok, attól rosszul lennék, ahogy magamat ismerem.

A rendezvényeken nálunk az üzleti lépéseket lehet elsajátítani, valamint lelkes is vagyok, amiért egyre többet keresek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sok olyan barátom lett, akik ebből nagyon jól keresnek, és nem kamuznak. Teljesen normális emberek, nincsenek elszállva maguktól.

Nálunk két verzió van: vagy vállalkozóként regisztrálok, vagy törzsvásárlóként, és akkor levásárolhatom a havi forgalmam.

Igazából nem a kiskerben van a fantázia, hanem a nagykerben.

Remélem, segítettem. Olyan jó lenne, hogyha mindenki reálisan gondolkozna és nem a negatívkodás és a gyűlölködés menne:)

Aki pedig ezt szeretné csak meglátni, azt úgysem fogja semmi megzavarni a vélt valóságában!

2010. aug. 31. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!