Mit gondoltok az MLM típusú szerveződésekről? Kijátszák a törvényeket vagy teljesen legális, amit csinálnak?
Sziasztok!
Én olyan multi level marketing cégben dolgozom, ahol nincs kötelező forgalmi érték. Saját forgalmam ígyis úgyis van havonta, mert napi fogyasztási cikkekre épül az üzlet, ha úgy tetszik nem kell pluszban költekeznem. Viszont a fantázia a hálózatépítésben van. Ez azt jelenti, hogy az ismerőseim is dönthetnek úgy, ha nekik szimpatikus, hogy átállítják a háztartásukat környezetbarát, gazdaságosabb és minőségileg jobb termékekre. Én nem tukmálok, attól rosszul lennék, ahogy magamat ismerem.
A rendezvényeken nálunk az üzleti lépéseket lehet elsajátítani, valamint lelkes is vagyok, amiért egyre többet keresek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sok olyan barátom lett, akik ebből nagyon jól keresnek, és nem kamuznak. Teljesen normális emberek, nincsenek elszállva maguktól.
Nálunk két verzió van: vagy vállalkozóként regisztrálok, vagy törzsvásárlóként, és akkor levásárolhatom a havi forgalmam.
Igazából nem a kiskerben van a fantázia, hanem a nagykerben.
Remélem, segítettem. Olyan jó lenne, hogyha mindenki reálisan gondolkozna és nem a negatívkodás és a gyűlölködés menne:)
Aki pedig ezt szeretné csak meglátni, azt úgysem fogja semmi megzavarni a vélt valóságában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!