Legális dolog lenne kis szóró lapokat dobálni a környéken azzal, hogy olcsó üres dvd?
Szoktam rendelni az internetről üres dvd pendrive stb köztudott ott harmad annyiba kerül és össze szoktunk jönni
páran hogy ingyen legyen a házhoz szállítás csak mivel minden hónapban nem kell mindenkinek ezért nem mindíg jön össze a dolog ezért gondoltam itt a környéken vagyis az utcában bedobnék szórólapokat a postaládákba és úgy rendelnék persze ugyanannyiért amennyiért én veszem szóval nem tennék rá plussz költséget. Csak azért akarom hogy megérje nekem rendelni
Erősen illegális mivel Magyarországon kereskedelmi forgalomba csak hologramos DVD kerülhet. Mivel te toborzod az embereket kereskedelemnek minősíthető, esetleg valami "jótét lélek" postaládájába dobod és feljelent.
/amúgy én is piacon veszem, ugyebár jelentősen gazdaságosabb/
illegaális, mert csak azok adhatók el, amire jogdíjat is fizetsz.
ugyebár számlát is illendő adni, nehogy kifogj egy adóhivatalost aki aztán a gatyád is lepereli.
NEKED kell számlát adni.
kiváltani a vállalkozóit, venni egy számlatömböt és úgy.
a fénymásolat érvénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!