Hol lehet olcsó, de jó minőségű árut venni?
Figyelt kérdés
Eddig az INTERSPARban vásároltunk, de annyira drága lett, hogy váltani szeretnénk. Aldi, Lidl, Profi, Penny? Ezek vannak a környezetünkben. Melyiket ajánlanátok? Köszi2011. okt. 9. 15:32
2/6 anonim válasza:
lidl - nálunk ez a legjobb bolt, de nézz körül nálatok is, mert ocsmány lidl-ben is jártam már - a felsorolt 4 bolt azonban mind lényegesen olcsóbb a sparnál
3/6 anonim válasza:
Igazából szerintem mindig lesz olyan dolog ami más-más helyen olcsóbb. Mi pl. van amit a Profiban veszünk meg, de van amit a Tesco-ban. Szóval szerintem érdemes lenne összehasonlítani az árakat (legalább azoknál a termékeknél, amiket gyakran vesztek) és inkább több boltból beszerezni, de olcsóbban.
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mit vesztek. A legegyszerűbb ahhoz igazítani a vásárlást, hogy a kiválasztott boltban mi olcsóbb. Nagyon nagy eltérések vannak, mi lidl és tescoban szoktunk vásárolni, múltkor megfigyeltem, több olyan termék is van, ami az egyik boltban több mint kétszer annyi, mint a másikban!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. okt. 9. 21:13
6/6 anonim válasza:
Én CBA-s bolttal jártam így. Olcsóbb volt és sokkal, mint a TESCO!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!