Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ha rendeltem...

Mit tudok tenni ha rendeltem valami az interneten és nem jött meg?

Figyelt kérdés

helyzet a következő:

angliában vagyok és egy amerikai oldalról rendeltem egy cipőt 4.én. azt írták 5-7 munkanap a szállítás. ma még mindig nem jött meg, közben az oldal ahonnan rendeltem megszűnt vagy nem tudom mi történt vele, mert nem jeleníthető meg ( [link] )

küldtek e-mailt is amit teljesen korrekt volt.

Order Total: $89.95 USD

Transaction date: 2009-04-04 22:25:05

Transaction ID: TR1238869xxxxxx

Customer details:

xy

Adress

phone number

elérhetőségük nincs :S

egy e-mail cím van ( [link] ) amire írjak ha valami kérdésem van. hát írtam, de még nem válaszoltak.

valaki valami ötlet?köszi előre is!

2009. ápr. 15. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, en ugyanigy voltam. Az ebay-rol rendeltem, es paypall-al fizettem. Nekem azt irtak, masnap jon a cucc!

Aha, persze:) Vartam en, es gondoltam atvertek.

Irtam a paypal-nak, es valaszoltak is, azt irta a srac, hogy jonni fog az aru, varjak, felveszi a kapcsolatot a feladoval. Aztan tudod honnan jott az aru, es miert nem kaptam meg masnapra? Mert kinabol kuldtek!!!

2009. ápr. 15. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Meg azt akartam irni, hogy irjal erre a custormersupportos e-mailra, ha kell tobbszor is, es biztos fognak valaszolni.

Amugy varjal, es remelhetoleg megjon a cipo.

En amugy soha nem fogok rendelni, inkabb szemelyesen megveszem ami kell.

Irjal nekik!

2009. ápr. 15. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:

írtam, válaszoltak is, nagyon hasznos volt: kérdezzem meg az eladót!

barmok.

most írtam megint hogy megszűnt az oldal. ha lesz valami fejlemény kommentelek.

addig várom az ötleteket

2009. ápr. 15. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
sűrűn elnézést kértek azt írták 2 nap és itt a cucc..
2009. ápr. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!