Miért vesznek fel az emberek hitelt?
Amit persze 2-3 év múlva fizetni sem tudnak.
Minek a lakáshitel? Annyira jó egy olyan házba lakni, ami szinte nem az övék? Én inkább laknék itthon addig, amíg nem tudok venni magamnak egy házat...
Vagy minek pl drága tv, telefon - persze hitelre. Marha menő az a holmi, ami még ki sincs fizetve...
Nagyon szánalmas és butának tartom a hiteles embereket. Mi a véleményetek?
Ha te a negyvenes éveidet taposod akkor szánalmasan buta lehetsz..
Kizárt hogy valaki minimálbérből segítség nélkül felépítsen egy 40 millás házat...Nem unalmas a hazugság??? nekem az ,de nagyon..
Azon sem csodálkoznék ha most azzal jönnél hogy külföldön dolgoztál a pénzedért...lehet fokozni a mesét...
Nem keveset értek a pénzhez, mint itt egyesek.
Sőt, én tudok előre gondolkodni is :)
Azon mé' nem háborodsz fel, hogy most államosítják és legalizálják a rabszolgatartást, a bérből egy ember önállóan nem tud fenntartani tisztességes albérletet, nem tudja fizetni a számláit, és nem tud enni?
Az gondolom teljesen rendben van, hogy valaki három OKJ szakmával 4 órára van bejelentve egy irodába, természetesen 8 órát dolgozik, és örülhet, ha 50-et kézhez kap és be van jelentve???
Apám kétkezi munkásként felépített egy év alatt egy családi házat, a fizetése harmadából megvette az összes cementet, ami kellett, következő két hónapban a téglára valót tette félre, és így tovább. Mellette nem csak üres kenyeret evett csapvízzel, volt hogy két hétre lemenet a Balatonra csajozni.
Majd ha megint megteheti ezt egy kétkezi munkás, akkor lesz miről beszélni.
Ezek az emberek nem nyaraltak, nem kocsit vettek, plazmatévét, és egyéb felesleges marhaságot, hanem lakni akartak.
Te most elvitatod az alapvető alkotmányos jogukat, konkrétan a lakhatáshoz való jogot.
Szerinted ha a szüleid kirúgják, te se kapsz állást, és elúsztok a számla fizetéssel, kié lesz a lakásotok??? Az E-on-é! Kb. ennyire a tied.
31 voltam, amikor elkezdtem építeni.
Tudod, én inkább kivártam, minthogy 40-50 évesen rinyáljak a hitelem miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!