Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzel (nem sok ) tartozom...

Pénzel (nem sok ) tartozom egy volt kollégának. Már sokat segítettem Neki (költöztetés, adóbevallás, autó kölcsönadás sok apró dolog) Rossz híremet terjeszti a lakókörnyezetünkben. Ha vissza adom a tartozást, hogy fogja Ő vissza adni a jó hírnevemet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 18:58
 1/3 anonim válasza:
100%

én leverném a fejét a helyéről, ezek után hol örüljön h megkapta a pénzét..

amikor visszaadod a tartozást mondd neki, h "nagyon örülnék neki ha nem keltenéd rosszhírem a környéken, sokat segítettem neked nem gondolod h ezek után nem ígykéne hozzáálni a dolgokhoz?"

2009. ápr. 11. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes az ilyen ember, mit ne mondjak...

Nincs mit tenni, add neki vissza a pénzt. (Muszáj leszel, hiszen láthatólag neki nem egyenlő az, hogy te segítetted őt és hogy kis tartozásod van. Nem akarja elengedni..)

A hírnevedet nem fogja visszaadni sajnos. De mihamarabb adod vissza neki a pénzt, annál kevesebb dolgot fog terjeszteni remélhetőleg. Esetleg jegyezd meg neki, hogy hallottad valakitől, hogy állítólag ezt és ezt mondta, igaz ez?! Vagy csak add neki oda a pénzt és szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Annyit tehetsz még, hogy te is elkezdesz a háta mögött beszélni és mindenkinek elmondod, hogy ő mit csinál és hogy gerinctelen ember stb. De szerintem ez az egész "nem lenne elegáns". Hagyd a francba... különben lehet nem is olyan kicsi összes és régóta húzódik és tényleg visszaadhatnád és azért csinálta ezt veled, mert már megunta.

Én nem tudom.

2009. ápr. 11. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszike. Igen a tartozást vissza kell adni az így helyes.

Azután (ha felfogja) Ő fog tartozni lelkileg.

2009. ápr. 12. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!