Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Feljelentenéd a főnöködet, ha...

Feljelentenéd a főnöködet, ha nagyon-nagyon nem volt korrekt veled, pedig tudsz róla olyan dolgokat, ami miatt megütheti a bokáját?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:40
1 2
 1/13 Smartguy86 ***** válasza:
Üzleti vitában nincs helye személyeskedésnek. Másfelől a korrektséget a főnök szemszögéből is látni kell ám, nem csak a sajátodból... Először gondold végig, hogy mi oka volt rá. De ha valóban oktalanul volt veled szemét, még akkor se teheted meg, hogy kiteregeted a titkait. Azzal te sem lennél jobb nála!
2011. aug. 8. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Mint a huzat. Megtanulja egy életre hogy rajtam nem lehet keresztülgyalogolni,arcon köpni! Kinek hiszi ez magát?

Legalább leszáll a magas lóról!

2011. aug. 8. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, mivel én vagyok a főnök. Szerencsére engem meg mindenki szeret, így nem áll fenn ennek a veszélye............... Ha szemét volt veled, az a helyes ha feljelented, legfeljebb kereshetsz másik munkát magadnak.
2011. aug. 8. 21:48
 4/13 Smartguy86 ***** válasza:
Jah, csak sokszor az, hogy "szemét volt a főnök", vagy "nem volt korrekt", az azt jelenti, hogy a drága alkalmazott szart se csinált egész nap, csak bújta a Facebookot, meg tologatta a papírokat, aztán elment 1 órát ebédelni... aztán mikor a főnök megelégeli ezt és szól, vagy kiteszi a delikvenst, akkor jön a "szemét főnöközés"...
2011. aug. 8. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem jelenteném fel. Az sokkal nagyobb büntetés lenne számára, ha otthagynám a céget, így lennék olyan "korrekt", hogy megválnék tőle.
2011. aug. 8. 21:50
 6/13 A kérdező kommentje:

"Jah, csak sokszor az, hogy "szemét volt a főnök", vagy "nem volt korrekt", az azt jelenti, hogy a drága alkalmazott szart se csinált egész nap, csak bújta a Facebookot, meg tologatta a papírokat, aztán elment 1 órát ebédelni... aztán mikor a főnök megelégeli ezt és szól, vagy kiteszi a delikvenst, akkor jön a "szemét főnöközés"..."

Úgy értem, ha tényleg nem ilyen miatt. Hanem pl. elmaradt fizetések...

2011. aug. 8. 21:52
 7/13 Smartguy86 ***** válasza:

Elmaradt fizetés: szerződésed van? Ha van, akkor munkaügyi, peres eljárással bármikor ki lehet kényszeríteni. Ha nincs szerződésed, akkor ez van, fekete munka 0 biztonság...

Így vagy úgy, de ebből munkahelycsere lesz!

2011. aug. 8. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

atyaúristen, bocsánat, ez nem kérdés volt, inkább viccnek szántam erre az "engem mindenki szeret" szövegre... de én kérek elnézést, hogy megsértettem kérdésed felsőbbrendűségét

de, hogy neked is válaszoljak: téged nem alkalmaználak, utolsó megnyilvánulásodból kiindulva, és azt hiszem, értem, miért "szemét a főnököd"

csókollak.

2011. aug. 8. 21:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Semmilyen viselkedéssel nem magyarázható az, amit írtam. Nem a viselkedésével szemét.
2011. aug. 8. 22:00
 10/13 A kérdező kommentje:

" Smartguy86 válasza:

Elmaradt fizetés: szerződésed van? Ha van, akkor munkaügyi, peres eljárással bármikor ki lehet kényszeríteni. Ha nincs szerződésed, akkor ez van, fekete munka 0 biztonság...

Így vagy úgy, de ebből munkahelycsere lesz!"

Csak érdeklődöm, nem áll fenn a helyzet. :)

2011. aug. 8. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!