Feljelentenéd a főnöködet, ha nagyon-nagyon nem volt korrekt veled, pedig tudsz róla olyan dolgokat, ami miatt megütheti a bokáját?
Mint a huzat. Megtanulja egy életre hogy rajtam nem lehet keresztülgyalogolni,arcon köpni! Kinek hiszi ez magát?
Legalább leszáll a magas lóról!
"Jah, csak sokszor az, hogy "szemét volt a főnök", vagy "nem volt korrekt", az azt jelenti, hogy a drága alkalmazott szart se csinált egész nap, csak bújta a Facebookot, meg tologatta a papírokat, aztán elment 1 órát ebédelni... aztán mikor a főnök megelégeli ezt és szól, vagy kiteszi a delikvenst, akkor jön a "szemét főnöközés"..."
Úgy értem, ha tényleg nem ilyen miatt. Hanem pl. elmaradt fizetések...
Elmaradt fizetés: szerződésed van? Ha van, akkor munkaügyi, peres eljárással bármikor ki lehet kényszeríteni. Ha nincs szerződésed, akkor ez van, fekete munka 0 biztonság...
Így vagy úgy, de ebből munkahelycsere lesz!
atyaúristen, bocsánat, ez nem kérdés volt, inkább viccnek szántam erre az "engem mindenki szeret" szövegre... de én kérek elnézést, hogy megsértettem kérdésed felsőbbrendűségét
de, hogy neked is válaszoljak: téged nem alkalmaználak, utolsó megnyilvánulásodból kiindulva, és azt hiszem, értem, miért "szemét a főnököd"
csókollak.
" Smartguy86 válasza:
Elmaradt fizetés: szerződésed van? Ha van, akkor munkaügyi, peres eljárással bármikor ki lehet kényszeríteni. Ha nincs szerződésed, akkor ez van, fekete munka 0 biztonság...
Így vagy úgy, de ebből munkahelycsere lesz!"
Csak érdeklődöm, nem áll fenn a helyzet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!