Havi 600. 00Ft-ból élünk öten ez átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:15
21/27 anonim válasza:
jó rendben aláírom amiket az előttem válaszoló írt, hogy külföldön ez annyinak számít mint itt Magyarországon a 200 ezer forint...stb. De ha kint él, miért fontos neki, hogy itt Magyarországon ez átlagosnak számít-e? Ha haza fog jönni és elhelyezkedik, egy ugyanolyan pozicióba amiben jelenleg dolgozik oda kint ennyiért, itt tuti nem ennyit fog kapni a munkájáért, úgyhogy nem reveláns az egész!
22/27 anonim válasza:
22.30-as 3 éve németországban élek a kaja nemhogy drágább de sokminden olcsóbb is. a német fizetésekhez képest meg nagyon nagyon olcsó.
600e ft 5 emberre magyarországon szerintem átlagon felüli.
23/27 anonim válasza:
külföldön 600e ft 5 emberre nem sok. mi ketten vagyunk és 1.500 000 ft jön be havonta tisztán külföldön.
24/27 anonim válasza:
Mi hárman 220at költünk a többit félre tesszük. Akinek van 3 felnőtt gyereke(17-20)éves az simán költ ennyit egy hónapban. Mindig van valami jogsi, nyelvvizsga, tankönyv, sport foglalkozás, amire sokat kell költeni. Sajnos itthon ez átlagon felülinek számít. :(
25/27 anonim válasza:
A magyarországi átlagfizetés bruttó 217ezer Ft (volt 2010ben), annak a nettója 135ezer. 2 keresővel az 270, + kb 12500/gyerek. Szóval egy 2 gyerekes család nettó 300ezerből él (+a fekete jövedelmek).
26/27 anonim válasza:
16:03-asnak üzenném, hogy a közigazgatásban (önkormányzatnál) 70.540.- forintot kapok kézhez...135.000 forint fizetés szerintem sokak álma ma Magyarországon, de azért jó lenne
27/27 anonim válasza:
17:12: értem és tudom. Ennek ellenére az átlag egy matematikai fogalom, ami ezt takarja.
Ha ez megnyugtat: sokkal többen élnek átlag alatti fizetésből mint átlag felettiből. Ennek ellenére az átlag az átlag. És az átlag az ennyi.
Dolgoztam én is bruttó 33, majd 36 ezerért (majd a főnökünk bejött bejelenteni, hogy legtöbb dolgozó fizetésemelést kap: ugyanis a minimálbért bruttó 40 ezerre emelték), tehát tudom mi a kevés (akkor is, ha most már sokkal jobban élek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!