15 hónaposan 84 cm és 9400 g átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
Kislány.2010. júl. 30. 15:29
1/5 anonim válasza:
Én lányom 15 hónaposan 11,1 kiló és 82 cm volt.
(1 évesen volt 9,65 kiló, augusztus 8-án lesz 17 hós most 12 kg )
Én tettem fel ezt a kérdést, amiből azt szűrtem le magamban, hogy sok a magas kislány:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
2/5 anonim válasza:
Másfél éves gyerekek átlagosan 80 cm-sek. Legalábbis azokon a ruhákon ez áll, amiken cm szerint számoznak. Nagyobbik lányom másfél évesen 83 cm volt és a dokija el volt ájulva, hogy kire ütött a gyerek, mert a férjem is, én is alacsonyak vagyunk és az orvos szerint 83 cm egy másfél éves KISLÁNYNÁl az átlagnál nagyobbnak számít. Most 5 éves, 116 cm, a táblázat szerint ez is az átlagnál nagyobb. A vele egykorú szomszéd kisfiúnál fél fejjel magasabb. Kisebbik lányom 15 hósan 76 cm volt és 9800 g, na ő az átlagnál alacsonyabb. Most másfél éves, 79 cm és 10, 5 kg. Szóval a te babád hosszra kicsit nagyobb az átlagnál, a súlya teljesen jó a méretéhez képest is, meg amúgy is.
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom 15 hónapos 76 cm és 9980g
5/5 anonim válasza:
Én lányom is ilyesmi magas volt 15 hósan és 10 kiló körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!