Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi 600. 00Ft-ból élünk öten...

Havi 600. 00Ft-ból élünk öten ez átlagosnak számít?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Külföldön élünk.

Elnézést attól,aki a kérdést provokálónak tartja.

Csak kíváncsi voltam,hogy mi mennyinek számít

ott, Magyarországon.

Semmi hátsó szándék nem vezérelt a kérdés megírásakor.

2011. aug. 6. 22:38
 12/27 anonim ***** válasza:

Kicsit átlagon felüli :)

Mi 3-an élünk 200 ezerből jelenleg, de mielőtt született a gyerek, előtte ketten éltünk 450 ezerből.. nekem most kiesik a fizum, (250 nett), és 25 ezer gyes van helyette.. De meg lehet szokni.. bár előtte elképzelni se tudtam, hogy lehet ennyiből megélni. Megtanultuk ezt is!

2011. aug. 6. 22:40
 13/27 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem semmi provokáló nem volt a kérdésben, némelyik olvasó hiperérzékeny és mindenre ugrik, ami nem egyezik az ő színvonalával vagy felfogásával. A külföldön élés elég tág megfogalmazás, az lehet akár Anglia, de lehet Jamaica is, szóval valahol a 600.000 Forint(!) óriási összeg, valahol meg épphogy elég öt emberre. Az sem mindegy, hogy ebből mennyi a gyerek. Itthon 2 felnőttre és 3 gyerekre ez nem átlagos egyáltalán, de nem is a milliomos kategória.
2011. aug. 6. 22:44
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
attól mert külföldön élsz a számokat gondolom ott is ugyanúgy írják mint itt. Ja és ha külföldön élsz miért ft-ból éltek?! Miért nem írtad az ország pénznemét, talán helyesebb lett volna a kérdés is - kevésbé provokáló - és ha kifejezetten Magyarországra szabottan akartad feltenni a kérdést, talán illett volna odaírni a végére, hogy "Magyarországon"...Csak ennyi bajom van! Na meg az, hogy én nem ennyiből élek..
2011. aug. 6. 22:44
 15/27 anonim válasza:
Amerikában átlagosnak számít, Magyarországon eviden hogy átlagon felülinek....
2011. aug. 6. 22:53
 16/27 A kérdező kommentje:

Na igen,a számot véletlenül elgépeltem,

ha valakinek ez szemet szúrna akkor elnézést.

És csak azért írtam forintba,hogy így érthetőbb

legyen.

2011. aug. 6. 22:54
 17/27 anonim ***** válasza:

Olvassatok már, könyörgöm! A kérdező havi 60ezret írt, csak rossz helyre tette a pontot. A helyesírását tekintve amúgy sem valószínű, hogy többszázezres nettó fizetése lenne.

Egyébként meg kérdező: ha nem is átlagos, de sajnos elég sokan élnek ennyiből családostul ma Magyarországon.

2011. aug. 6. 22:55
 18/27 anonim ***** válasza:
Bármi akart a szám lenni,akkor sem kéne hazudjon!Ő külföldön?Aha!Szerintem is!(több bizonyítékot szolgáltatott rá néhány mondattal,hogy mesemondó,különösen ezzel a külföldis dumával!)
2011. aug. 6. 23:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Bocsi, közben végigolvastam, tényleg 600ezerről van szó. Ez 2200 euró, ami külföldön egyáltalán nem számít sok pénznek, 5 embernél lakbérrel, rezsivel együtt, spórolva lehet csak kijönni belőle. Eleve egy akkora lakásnak a bére, amiben öt ember kényelmesen elfér, havonta 1000-1200 euró. Ez külföldön nagyjából az a kategória, mintha itthon egy család 200ezer forintból tart el három gyereket. Ha az Egyesült Királyságban éltek, és ott kerestek ennyit fontban, ott meg kimondottan kevésnek számít, nem nagyon lehet ugrálni belőle.
2011. aug. 6. 23:01
 20/27 anonim válasza:
0%
Szerintem átlagos, mivel az egy főre jutó kereset jóval meghaladja a minimálbért. Mi hárman élünk 700ezerből Magyarországon, de néha ez is kevésnek bizonyul.
2011. aug. 6. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!