Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik pénznemet hoznátok vissza?

Melyik pénznemet hoznátok vissza?

Figyelt kérdés

Ha valaki azt mondaná, hogy újra forgalomba hozhatnátok egy euró miatt kivont pénznemet, akkor melyik lenne az? Indoklást is kérek. A választáshoz ajánlom a banknote.ws oldal Europe részét.

Én a belga frankot hoznám vissza, mert olyan szépek a BEF bankjegyek.

És kihangsúlyoznám: ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!!!!!

Köszönöm.

2011. aug. 3. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

14:51-es voltam:

Az alábbi olasz líra nagyon tetszik:

[link]

A hátoldalán lévő tanuló kisfiú, és a neki segítő idősebb nő miatt. A tanulás az örök érték... a líra pedig sajnos már csak gyűjtőknek érték.

2011. aug. 3. 15:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen ismerem, ilyenem is van. De inkább a banknote.ws-ről linkeljetek, mert ott jobbak a képek.
2011. aug. 3. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem egy idősebb nő. Az egy lány, aki szintén tanul.
2011. aug. 3. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha csak az eremkepek a pelda en is a Nemet Markat valasztanam.

Ez a kedvencem erem kepre:

[link]

2011. okt. 22. 11:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez is gyönyörű, de még 1x kihangsúlyoznám: BANKJEGY és a BANKNOTE.WS oldalról kérném a képét! Köszönöm. Semmi baj az érmékkel, csak most én a bankjegyekre gondoltam, de amit linkeltél, az is szép. Akkor legyetek szívesek inkább bankjegyekről linkelni képet. De a banknote.ws-ről válasszatok. Köszönöm!
2011. okt. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!