Vennetek vagy menhelyrol hoznatok kutyat macskat szivesebben?
Menhely.
Általában az eladható állatokra van igény, de a menhelyi állatkákra a halál vár.
Én majd mindenképp menhelyre megyek kedvencért, és a legszánalmasabb, legszerencsétlenebb jószágot fogom elhozni, egy új, jobb világa reményében.
Menhelyről!!!!!
A szívem szakad meg azokért a kis árvákért, csak rájuk és a szemükbe kell nézni milyen szomorúak.
Ők is megérdemlik az esélyt hogy egy szerető családban végre valóban szeretetben éljenek!
Csakis menhelyről!!!!!
menhely.azok az állatok akik menhelyről jönnek sokkal jobban tudnak szeretni,tudják értékelni azt a szeretetet amit tőlünk,emberektől kapnak.legalábbis én ezt hallottam :)
mondjuk nálunk csak cicák vannak(3) az egyik a saját cicám és ő ha olyanja van méd át is 'ölel' mondjuk szerintem ezt is csak azért mert amikor kisebb volt folyton a nyakamba tettem a kezeit(melső lábait):)és mostmár neki ez ösztönös,mibözben dorombol odanyújtja a nyakamba a mancsait és dagaszt :D
egyszerűen imádom azt a cicát,de természetesen a többit is :)
Mivel én fajtatiszta állatot szeretnék, tenyésztőtől fogok venni. (egy Maine Coonom már van, rendes tenyészetből). Kutyában a Német Dog az álmom, ott sem mindegy, honnan veszi az ember.
De ha mondjuk nem számítana a fajta, nyilván menhelyről hoznék.
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki állatot szeretne, akkor vegyen tisztességes tenyésztőtől, vagy hozzon menhelyről, de szaporítótól SEMMIKÉPP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!