Milyen fajtájú/típusú kutyát sétáltatót szólítassz le szívesebben ha választani kéne?
1,Ölebeseket
2,Őrző-védő fajtásokat
3,Retrieverest/spáielest/szetterest
4,szánhúzókutyást/spiccest
5,juhászkutyást
6,terrierest, tacskóst
Vagy leírhatod nem a felsorolásból is, lécci írjátok oda a nemeteket és a korotokat érdekességképpen.
(Hogy miért: régebben olvastam egy kutatást hogy a férfiak és a nők milyen fajtával sétálókat találnak tartós kapcsolatra érdemesebbnek, de nem emlékszem az eredményre és kíváncsi vagyok)
Kopasz kigyúrt őrző-védőst! :D
25/N
1. 16/L
Én nem ismerkedem, pasizok sétáltatás közben de mivel nekem yorkim van ezért szuivesen beszélgetek akár kivel akinek a kutyájával tud játszani az enyém is :)
jajj már kezdik a nagy beképzelt bunkók, hogy hozzánk aztán senki se jöjjön oda. Pont olyan antiszoc lesz a kutyájuk mint ők.
Nekem tök midnegy milyen kutya, lehet pit bull vagy yorkie, ha szelid és játékos a kutya, és szimpatikus a gazdi.
Sztem nem arra gondol hogy a kutyának cuppogj, azzal kezdj játszani hanem a gazdálával kezdessz ismerkedni.
Én amúgy a husky-sokat
21/L
nekem is mindegy milyen kutya csak ne vicsorogjon rám:)
engem ha lenne kutyám nem zavarna ha megsimiznék..csak cicám van hosszú szőrű mindig a kisgyerekek szeretik simizni de nemigazán engedi csak nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!