Vennetek vagy menhelyrol hoznatok kutyat macskat szivesebben?
nagyon ritkan lehet fajtiszta allatokat is tallani...de egyebkent ertem a te allas pontodat is.
az olyan emberekkel akik sorsara hagyjak oket,vagy megverik vagy csak siman elgazoljak veletlenul es tovabbhajtanak,ugyanezt tennem azzokkal az emberekkel is!
Nagyon remélem, hogy elön az idő amikor minden kutyában lesz REGISZTRÁLT chip és az ivaros kutyák után kell fizetni ebadót ugyanis akkor ez nem lesz kérdés a keverék chipezett ivartalanított kutyák a gazdi szemében ugyanannyit fognak érni mint a tkves fajtatiszta társaik ugyanis ha ez az idő eljön nem lesz felesleges szaporulat mert az emberek többsége ha nem is a szívére de a pénztárcájára hallgatva IVARTALANÍTATTNI fog vagy alapból ivartalanított menhelyit fogad örökbe ....
Na ebben az esetben én vennék, de amíg ilyen sz.a.r lesz a helyzet mint most addig nekem nem kell se menhelyi se tkves csak ideiglenes és ott mindegy hogy kapok hozzá pedigret vagy sem mire gazdihoz megy tőlem addigra mindegyik álomkutyává válik :-)
Attól függ , hogy fajtatisztát szeretnél-e vagy sem, de mindenképpen "megmentesz" egy életet, az én kutyám menhelyi,nála hálásabb kutyát nem ismerek: )
Kincset találtam magamnak mert az én kutyám egy malinois lett: ) _Puszi
Macskát nem vennék semmiképp. Az első cicám 10 és fél éves, őt ismerőstől kaptuk még anno, a másik 1-1,5 éves, őt kölyökkorában találtuk az utcán.
Sokáig úgy terveztem, hogy elhozok menhelyről egy kutyát a mostani szaporított mellé (amikor őt vettük, még tudatlan voltam, de most már nem vennék szaporítótól semmiképp!), de aztán beleszerettem egy fajtába, így tenyésztőtől fogok venni. Kiállítási kutya lesz, plusz az egészség is nagyon fontos, így muszáj tenyésztőtől venni. De ez még nem zárja ki, hogy egyszer lesz menhelyi kutyám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!