Az amazon.com nem fogadja el a kártyámat?
Köszönöm szépen! Holnap megérdeklődöm, remélem nem lesz 10.000,-
A 3-5000.- még elfogadható lenne. De már az ötöt is sokallom. De mindenképpen muszáj lesz, ha vásárolni akarok, mert amit venni akarok, azt Magyarországon nem forgalmazzák. Hát ez van...
Sziasztok! Sikerrel jártam :), de nem dombornyomott mastercardom lett, hanem egy úgy nevezett netszámlacsomagot nyitottam. Ez egy alszámla a már meglévő számlámon belül. Mastercardnak megfelelő :) Pin code nélküli, csak én férhetek hozzá. A lényege, hogy minden egyes vásárlás előtt ráteszek annyi pénzt, amennyibe majd kerül egy adott termék, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy többel húznának le.
Múlt héten 11,-én délután rendeltem meg a terméket az amazon.co.uk-ról és már 16,-án délelőtt nálam volt a termék. Baromira örülök, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsak. Nagyon jó az Amazon.co.uk mindenkinek csak ajánlani tudom!! Nagyon megvagyok velük elégedve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!