Paypal számlára hogy lehet utalni pénzt ugyanis a kártyát nem fogadja el?
Figyelt kérdés
Szóval probáltam a visa kártyával és mastercardal de egyiket se fogadta el. Máshogy hogyan tudom feltölteni?2011. szept. 5. 10:25
1/14 anonim válasza:
hogyhogy nem fogadja el? Akkor valami gebasz van.Van a kártyádon elég pénz?
2/14 anonim válasza:
első, szerinted leellenőrizheti valahogy a PP, hogy mennyi pénz van a számládon? (kártyádon nem lehet pénz, csak a bankszámlán)
kérdező: online fizetésre alkalmas a bankkártyád? ha igen, el kell fogadja...amúgy mit ír ki hibának?
[link] itt minden le van írva magyarul, amire szükséged van
3/14 A kérdező kommentje:
alkalmas mert vásároltam már vele nem is egyszer. Direkt olyat kértem a bankba. pénz is van rajta mert fizetést még nem vettem le le is kérdeztem az egyenleget nem változott és csak pár eurot kellene paypalra.
2011. szept. 5. 16:45
4/14 anonim válasza:
Első vagyok, írom a másodiknak:
Persze, hogy leellenőrzi. Ha debit kártyád van, akkor azonnal leemeli. Ha nincs mit leemelni, akkor visszadodja.
5/14 A kérdező kommentje:
valami olyat ir ki hogy a bank nem engedélyezte vagy nincs annyi pénz rajta
2011. szept. 5. 16:49
6/14 anonim válasza:
400 ft-nak kell rajta lenni és nem leellenőrzi, hanem megterheli vele a számlát
7/14 anonim válasza:
"Ha debit kártyád van, akkor azonnal leemeli. Ha nincs mit leemelni, akkor visszadodja."
most beleköthetsz abba, hogy ez nem leellenőrzés.....mindegy
8/14 A kérdező kommentje:
örülök hogy itt vitatkoztok :D annyira nem vagyok bolond hogy ha nincs rajta pénz akkor probálkozok. logikus akkor pénzt se akarok levenni az automatából nem?!!! Tehát ezt a részt inkább felejtsük már el :D
2011. szept. 5. 18:18
9/14 anonim válasza:
a 4 jegyű kódot beírtad az aktiváláshoz? vagy meg sem terheli a számlád?
10/14 A kérdező kommentje:
4 jegyü kódot nem kért. Beirtam a kártya adatokat és akkor irta ki hogy nem jo.
2011. szept. 6. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!