Nem undorító ez? Vélemény?
Kereskedelmi iskolában tanulok műszaki cikk eladóként,jövőre végzek.
Év közben két hetente kell dolgoznunk 5 napot,8 órában.Ha nem hiányzol,20 000 forintot kapsz a hónap végén.
Nyári gyakorlatra is kell járnunk.Viszont most minden héten,minden nap (kivéve szombat-vasárnap),ugyanúgy 8 órában és így is 20 000 forinttal dobnak meg...
Annyira fel idegeltem magam ezen,hogy direkt nem járok be.Undorítónak tartom ezt az egészet,hogy ennyire kihasználják a diákokat.
Ha nem jársz be dolgozni a nyáron,mind le kell dolgoznod majd.De kérdem én,mégis mit dolgozzunk le,ha a fizetés pontosan annyi,amennyit bement az ember?
Ha kapnánk 20 ezret minden hónapban hiányzástól függetlenül és úgy kellene ledolgozni,akkor meg értem.De így?.....
19/L
Én anno egy összeszerelő üzemben dolgoztam alkalmi munkásként, először csak nappal és délután, később már éjszakára is mennem kellett. Szeptembertől januárig tartott ez a széria, ugyanannyit dolgoztam, mint egy ott dolgozó (de nem a legbonyolultabb munkafolyamatokon természetesen, és abból amúgy se volt sok), a fizetésem viszont a fele se volt az övékének. Máshogy azonban nem lehetett bekerülni a céghez, figyelték ki, h teljesít alkalmisként és természetesen a "csókosok" hamarabb kaptak szerződést. Nekem januárban sikerült, de jobb lehetőségem nem volt, így ezt kellett elvállalnom addig is. Ez még 2004-2005 környékén volt.
Az a 20.000 tényleg röhejes nyolc órára, csak nehogy megüsd a bokád, h nem jársz be! :)
29/F
ez van. elmondom neked, ahol én dolgozok, mint nem diák kb 90ezret keresek havonta és van olyan munkatársam, aki gyakorlatra jött és egy fillért se keres, mert a felsőoktatásos gyakorlatokért nem fizetnek.
valóban undorító, de úgy gondolom, hogy muszáj csinálnod, mert csak gyakorlattal fogsz állást találni, szerencséd van ha anélkül is.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:29
Jó tanácsadó vagy. Csak így tovább. Kíváncsi vagyok ilyen élethozzáállással mit dolgozol most.
basszus
én meg ingyen gyakorlatozom
képzeld el!!!! és sok más sorstársam is
hogy legyen egy nyamvadt papírunk hogy van gyakorlatunk
ezekért a legtöbb helyen nem fizetnek
én mocskosul örülnék havi 20 rongynak
jézusom hova fajul a világ...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!