Hova írjam, hogy mit mellékelek?
A motivációs levelem végére írtam, hogy:
Tisztelettel: XY
Város, 2011. július 24.
A kérdésem az lenne, hogy hova írjam, hogy mit mellékelek? A dátum alá írjam, hogy "Melléklet: önéletrajz" vagy a levelembe írjam bele, hogy "Mellékletként csatolom az önéletrajzomat."? A dátumot jó helyre írtam? Ha mellékelem az önéletrajzomat, akkor melyiket kell aláírnom? Elég, ha az önéletrajzban feltüntetem az elérhetőségemet? Postán kell elküldeni. Előre is köszönöm a segítséget!
Mindkét megoldás helyes, de ha külön is fel szeretnéd tüntetni, akkor a levél legvégére írd, hogy melléklet, kettőspont, önéletrajz.
Az elérhetőséged sem baj, ha szerepel mindkét helyen, de a neved úgy is szerepel rajta.
A két helyre leírás azért jó, mert ők se tökéletesek, és ha külön keveredik a két papír, akkor még mindig fel tudnak hívni.
Biztos, ami biztos.
Kb. 10éve tanultam szövegszerkesztést. Az alapján a dátumot jó helyre írtad - bár ez azóta úgy tudom már változott, legalábbis mások már máshová is beszúrják.
A dátum a záró amúgy. Az aláírás alá egy sort kihagyva írhatod, hogy "Melléklet: 1db", de ettől függetlenül a motivációs levélbe is írd bele nyugodtan.
Az aláírás mindkettőre menjen, bár én még úgy tanultam, hogy az önéletrajzra nem kell, hisz a levélen rajta van.
Az elérhetőségeket elég, ha az önéletrajzba írod.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!