Kitől LEHET kölcsönkérni 5 millió forintot?
Fordítsd meg a kérdést. Ha tőled barát, ismerős, családtag, stb. kérne pénzt akkor adnál neki?
Személyszerint én max. vérrokonnak adnék pénzt, szomszédnak semmi szín alatt.
10-20k forint az, amennyit munkatársaknak szoktam kölcsönadni hó vége előtt, vagy ha szólnak, hogy kell. Esetleg lehet 50k is, ha nagyon kell, mert engem nem vág földhöz jelenleg ez az összeg sem, de még 100k sem, van, és nem rokkannék bele az elvesztésébe.
De ennek is az a feltétele, hogy tudom, hogy megadja a következő fizetéskor. Ha nem adja meg, akkor ő jár rosszul, mert amíg vissza nem adja, addig nálam hiába kilincsel újabb hitelért, hiába nem összeg ez nekem.
A másik feltétel ehhez is az, hogy ismerjem, közeli munkakapcsolatban legyünk. Nem közeli dolgozónak max. 500-1000 forintot adok kölcsön egy doboz cigire, ha kell.
Milliós összeget meg max. a szüleimnek adnék, senki másnak.
5 millát senkinek se, mert nekem sincs annyi készpénzben, eladni meg nem fogok ingatlant.
ma 11:06-nak
Bár tényleg nem ez volt a kérdés,de hallottál már a következő mondásról??
"Messziről jött ember azt mond amit akar"
Ez különösen igaz az interneten zajló "beszélgetésekre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!