Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől LEHET kölcsönkérni 5...

Kitől LEHET kölcsönkérni 5 millió forintot?

Figyelt kérdés
Barát? Ismerős? Családtag? Szomszéd? Munkatárs? Egyéb magánszemély?
2011. júl. 16. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Fordítsd meg a kérdést. Ha tőled barát, ismerős, családtag, stb. kérne pénzt akkor adnál neki?

Személyszerint én max. vérrokonnak adnék pénzt, szomszédnak semmi szín alatt.

2011. júl. 16. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:

10-20k forint az, amennyit munkatársaknak szoktam kölcsönadni hó vége előtt, vagy ha szólnak, hogy kell. Esetleg lehet 50k is, ha nagyon kell, mert engem nem vág földhöz jelenleg ez az összeg sem, de még 100k sem, van, és nem rokkannék bele az elvesztésébe.

De ennek is az a feltétele, hogy tudom, hogy megadja a következő fizetéskor. Ha nem adja meg, akkor ő jár rosszul, mert amíg vissza nem adja, addig nálam hiába kilincsel újabb hitelért, hiába nem összeg ez nekem.

A másik feltétel ehhez is az, hogy ismerjem, közeli munkakapcsolatban legyünk. Nem közeli dolgozónak max. 500-1000 forintot adok kölcsön egy doboz cigire, ha kell.

Milliós összeget meg max. a szüleimnek adnék, senki másnak.

5 millát senkinek se, mert nekem sincs annyi készpénzben, eladni meg nem fogok ingatlant.

2011. júl. 16. 21:33
 13/16 anonim válasza:
Milyen jó tudni, hogy másnak nemhogy 100ezer nem pénz, de még 10millió sem...
2011. júl. 18. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdés nem erről szólt, kedves utolsó.
2011. júl. 18. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 11:06-nak

Bár tényleg nem ez volt a kérdés,de hallottál már a következő mondásról??

"Messziről jött ember azt mond amit akar"

Ez különösen igaz az interneten zajló "beszélgetésekre"

2011. júl. 18. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak én minden értelmesebben kommunikáló embernek elküldtem már a linkemet a gyáramról és azt is hogy mi az amit én megalkottam. És mit ne mondjak, igen jó beszélgető partnerekre leltem. Az több okból is nyilvánvaló hogy ide miért nem írom ki.
2011. júl. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!