Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől LEHET kölcsönkérni 5...

Kitől LEHET kölcsönkérni 5 millió forintot?

Figyelt kérdés
Barát? Ismerős? Családtag? Szomszéd? Munkatárs? Egyéb magánszemély?
2011. júl. 16. 13:26
1 2
 1/16 kisendre válasza:

Bank, uzsorás, ukrán maffia, stb.

De jó neked, ha olyan barátaid vannak, akik simán 'csak úgy' kölcsön tudnak adni 5 millát :P

2011. júl. 16. 13:29
 2/16 A kérdező kommentje:

A kérdés most nem arról szól, hogy nekik van-e, hanem hogy ki az, akihez oda lehet menni egy ilyen kéréssel?

Tehát: odamehetek a család egyik barátjához vagy nem tesz ilyet az ember?

Odamehetek a szomszéd nénihez vagy ez semmiképp nem jöhet szóba?

2011. júl. 16. 13:40
 3/16 anonim ***** válasza:
bankon kívül bárkihez pofátlanság ilyen kéréssel menni....ha a bank nem ad neked ennyit, akkor nem vagy hitelképes, tehát senki épeszű nem ad neked ekkora kölcsönt
2011. júl. 16. 13:52
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
ja amúgy, megnézném, hogy hogyan röhög ki a szomszéd néni vagy a munkatárs, ha kérsz tőle 5 milliót kölcsön :D
2011. júl. 16. 13:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem gúnyolódni kellene, hanem értelmezni egy ELMÉLETI feltevést, kérdést.

Nem mellékesen az sem mindegy, hogy a banknak fizeted vissza a 3-szorosát, vagy családnak, barátnak az adott összeget - még ha kér is rá kamatot!

2011. júl. 16. 13:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora összeget, csak szüleimnek vagy a testvéreimnek kölcsönöznék. Csak oda ahol nem bánnám annyira, ha nem is látnám vissza az összeget.
2011. júl. 16. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én adtam már kölcsön 5 milliót a húgomnak.(lakásra kellett neki,de félő volt,hogy eladják a lakást amíg a pénzéhez hozzá nem fér,ezért kért kölcsönt)

Így értem a kérdező kérdését.

Ez nem kis összeg.

Ha a bank nem ad ennyi pénzt akkor csak a rokonok,testvérek,szülők azok akik esetleg tudnak segíteni.

Munkatárs,szomszéd,és vadidegen ember sosem fog ennyi pénzt adni.Tőlük kár is megkérdezni.

Magamról tudom,hogy ha a szomszéd kérne tőlem sosem adnék neki,mert nem szeretném ha a nyakamon élősködne.Barátnak adtam már,mert bízom benne,de max annyit adnék amennyit tudom,hogy neki sem érvágás visszaadni.A pénz akár a barátságot is tönkre teheti,és én ennek nem örülnék.

2011. júl. 16. 14:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. júl. 16. 14:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Bizony, ez is fontos része a kérdésnek, hogy rámehet a kapcsolat. Lehetnek akkor is hátulütői, ha rendesen fizetik vissza a kölcsönkérők?
2011. júl. 16. 14:14
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
Én is adtam már pénzt az unokatesómnak, tízmilliót kért kölcsön. Mondjuk az sem érdekel ha nem adja meg, elvégre rokon. Nagyon megtetszett neki egy autó, nekem meg ez nem összeg. Idegennek viszont soha nem adnék, mert hozná a barátait is utána, meg egyébként sincs semmi közöm egy idegenhez. Szerintem csak közeli rokontól szabad kérni, de nem kell megsértődni ha nem ad. Ugyanis nem köteles utána a pénze után futni, nem mindenki olyan jószívű mint én.
2011. júl. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!