Kitől LEHET kölcsönkérni 5 millió forintot?
Bank, uzsorás, ukrán maffia, stb.
De jó neked, ha olyan barátaid vannak, akik simán 'csak úgy' kölcsön tudnak adni 5 millát :P
A kérdés most nem arról szól, hogy nekik van-e, hanem hogy ki az, akihez oda lehet menni egy ilyen kéréssel?
Tehát: odamehetek a család egyik barátjához vagy nem tesz ilyet az ember?
Odamehetek a szomszéd nénihez vagy ez semmiképp nem jöhet szóba?
Nem gúnyolódni kellene, hanem értelmezni egy ELMÉLETI feltevést, kérdést.
Nem mellékesen az sem mindegy, hogy a banknak fizeted vissza a 3-szorosát, vagy családnak, barátnak az adott összeget - még ha kér is rá kamatot!
Én adtam már kölcsön 5 milliót a húgomnak.(lakásra kellett neki,de félő volt,hogy eladják a lakást amíg a pénzéhez hozzá nem fér,ezért kért kölcsönt)
Így értem a kérdező kérdését.
Ez nem kis összeg.
Ha a bank nem ad ennyi pénzt akkor csak a rokonok,testvérek,szülők azok akik esetleg tudnak segíteni.
Munkatárs,szomszéd,és vadidegen ember sosem fog ennyi pénzt adni.Tőlük kár is megkérdezni.
Magamról tudom,hogy ha a szomszéd kérne tőlem sosem adnék neki,mert nem szeretném ha a nyakamon élősködne.Barátnak adtam már,mert bízom benne,de max annyit adnék amennyit tudom,hogy neki sem érvágás visszaadni.A pénz akár a barátságot is tönkre teheti,és én ennek nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!