Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy 3 idegen...

Létezik az, hogy 3 idegen nyelvismerettel,2 diplomával szakmai tapasztalattal munkanélküli lettem?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy elvégzem az egyetemet, tanulok, gürizek, és meglesz az eredménye: bebiztosított állás, magas fizetés. Azt gondolom, ez mással nem fordulhat elő, aki hasonló képességgel rendelkezik. Mostanában váltottam munkahelyet, ahol 1,5 hét után elküldtek, és azt mondták, kamionfosztogatás miatt le kell építeni az újonnan érkezetteket. Azt mondta a főnök, hogy ügyfelei körében segít nekem kárpótolni, azaz beajánlani engem veszprémi vagy környéki munkahelyre. Lehet, valóban nem kamuzott és tényleg nem velem volt a baja? Nagyon kértem, mondja meg, ne találjon ki mesét nekem, ha velem volt a baj, de a szavát adta rá, nem így volt, és ő megmondja a frankót mindenkinek. Kisgyermekem van, még a GYES is jár, de én szeretek dolgozni, és egyszerűen munka nélkül képtelen vagyok még lélegzetet is venni.
2011. júl. 12. 14:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azt próbálom. Kapcsolatokat mert Veszprémben senki nem tüd segíteni. Szüleim sem mert zalai vagyok. Ahonnan mennem kellett, ott az ember mondta, hogy beajánl ismerőseinek, van még 1-2 magamtól kialakított kapcsolatom ill. baráti körökből mindenkit mozgatok ahol tüdok.
2011. júl. 18. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Csak a halál biztos. Azon kívül minden más bizonytalan - pláne a munkaerőpiacon.

Én elfogadnám az állást, sz*rnék rá, hogy mit mondott a főnök. Amíg van állásod, addig jó.

2011. júl. 18. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem olyan ismerősöm van, akinek 3 diplomája van, és még 3 egyszerűbb szakmája teljesen különböző szakterületekhez ért, nincs gyereke, 2 idegen nyelven beszél alapfokon, és mégis munkanélküli. Bár lehet, hogy nála a büszkeségével van gond, hogy nem hajlandó letagadni 1-2 szakmát, hátha úgy már nem mondják rá, hogy túlképzett, és úgy felvennék. Egy másik ismerősöm hasonló helyzetben volt, évekig nem volt állása, aztán letagadott pár végzettséget, máris kapott munkát tűrhető fizetéssel.
2011. júl. 19. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2017. márc. 6. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem érdemes váltani
2017. márc. 6. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy pl. ügyfélszolgálatokon vagy SSC-knél ne lehetne elhelyezkedni 3 idegen nyelvvel.
2017. márc. 7. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!