Szerintetek mennyi lenne korrekt?
Nem tudom, hogy jó kategóriába írok-e, de jobbat nem találtam!!
Na szóval, az a lényeg, hogy van nyári meló! Csak az a bibi, hogy nagy nehezen találtunk valakit, aki bevisz minket, de elkér fejenként 500ft-ot...oké, akkor korrket lenne, ha szaladgálna velünk, na de ő is melózni fog velünk, és ha utána számolunk, akkor oda-vissza kb 60-70 km...nem tudom a kocsija mennyit eszik, de nem hiszem, hogy valami terepjárója vagy ilyesmije lenne, mivel postás a csávó, és 60.000 ft/hónap a fizuja, nem hiszem, hogy telik ilyesmire neki!
De a lényeg annyi, hogy ha összedobunk utasok mi 4-en, akkor az ugye 4*500=2000 ft lenne, és akkor ha kiszámoljuk nagyjából, akkor fizetnénk az ő útját is, de mivel ő is melózik velünk, szerintem nem így kellene, hanem úgy, hogy amennyit 4-ünkre eszik a kocsi, fejenként 250 ft, és akkor az 1000 ft lenne, a másik felét (1000ft) meg ő, mivel övé a a kocsi, ő is jön velünk, mi szereztük neki a melót, tehát szerintem ez lenne korrekt!! Vagy netán MAX(!!) 300 ft....az órabérünk is "csak" 400ft/h, és 9 órát dolgozunk...és meg sem kapjuk egyből..épp ezért megyek dolgozni, mert nincsen pénzem, és nem dobok ki minden nap 500ft-ot...3600 ft ugye a 9 óra, akkor abból 500 ft...fasza...éjszakai meló 3000 ft...háát....:/
Ti hogyan vélekedtek erről?? Szerintetek mennyi lenne a korrekt ár, hogy ha övé a verda, és mi meg négyen vagyunk?? Sürgősen please, ma este is meló van!!
köszi :)
Лада
A 400 huf-os órabér rohadt szar... De mi köze ennek ahhoz, hogy miként korrekt egy utazási költséget elosztani?
Igazából az az elgondolás sem valami korrekt, hogy "szereztem neked melót, most minden nap perkálj nekem érte", és most valami ilyesmi felé húzol.
abszolút korrekt a kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!