Mire elvégzem az ápolóképzőt, majdnem 30 leszek. Nyelvtudásom nincs. Így is el tudnék helyezkedni külföldön és hol? Nő vagyok férjjel, gyerekkel.
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?2011. júl. 9. 17:26
11/12 anonim válasza:
ma 18:24 vagyok
Igaza van az utolsó írónak.Senki nem fog tőled nyelvvizsga papírt kérni..Senki nem fog szólni,ha nem tökéletesen ragozod az angol mondatokat,és azért sem szólnak ha ne adj isten 1-2 szót rosszul mondasz ki.Ha megérted hogy mit kérdeznek,mit mondanak neked,és ha tudsz válaszolni,kérdezni akkor minden rendben van..Ennyi az egész..
12/12 anonim válasza:
tegnap 17:36
"Tudom,hogy mi a helyzet,mert Angliában élek,és munkaközvetítő irodában dolgozom"
tudom, hogy marha pofátlan vagyok: de érdekelnének angliai állások, persze erős angol nyelvtudással...e-mailben megírnád, hogy hogyan lehet nálatok regisztrálni?
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!