Mi álmaitok munkahelye vagy vállalkozása?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 11:46
1/13 anonim válasza:
Én igazából gépjármű vezető oktató szeretnék lenni.
Miért kérdezed?
2/13 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok
én is legszívesebben autókkal foglalkoznék.
egyedi autókat építenék a vevők igényének megfelelően, meg autó ritkaságok kereskedésével foglalkoznék
2011. jún. 21. 11:56
3/13 anonim válasza:
Nekem a forex, csak még nincs meg az elegendő tőkém hozzá. Elegem van, hogy mindig más érezze jól magát az általam befektetett energiából, nekem meg annyit fizessen amiből hónapról hónapra elvegetálok.
4/13 anonim válasza:
Én újságíró szeretnék lenni, méghozzá utazási rovatokat írnék...azt hiszem ez tetszene a legjobban.
5/13 anonim válasza:
Én álmaim vállalkozásán dolgozom. Többön is egyszerre. Olyan nincs, hogy álmaim munkahelye. Munkahelyen az ember nem saját álmaiért dolgozik, hanem pénzért (és a tulajdonos álmaiért)
6/13 A kérdező kommentje:
viszont nagyon sok embernek nem való a vállalkozás
sok embernek az való, ha megmondják, hogy mit csináljon és ne kelljen kockázatot vállalnia
2011. jún. 21. 16:40
7/13 anonim válasza:
Főállású képregény rajzoló szeretnék elnni
8/13 anonim válasza:
16:40 Ebben igazad van, de a kérdés az álmokra vonatkozott, nem arra, hogy kinek mi való.
9/13 anonim válasza:
Én meg legszívesebben szülnék egy csomó gyereket és boldog lennék velük a saját otthonomban....álmok.
De ha másra gondolsz: főiskolai tanár szeretnék lenni, ápolás és betegellátás szakon
10/13 anonim válasza:
Koncert illetve fesztiválok szervezésével szeretnék foglalkozni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!