Gondoltatok már rá, hogy milyen lehet úgy élni, hogy nincsenek anyagi korlátok?
Ja nekem nincs pénzhiányom :) Meg azért írtam, mert nagyon úgy néz ki, hogy ez megvalósítható.
Amúgy nem valószínű, hogy paranoiás leszek, mint az előző kommentelő nyilatkozott. Hiszen azok az üzlettársaim sem azok, akik ezt már elérték.
Az viszont biztos, hogy fontos újabb célok elérése, még ha nem is feltétlenül a pénz vagy a luxus az. Mi lehet még ilyen nemes cél szerintetek?
én annak örülnék hogyha nem lenne hitelünk.
de dolgoznánk ugyanúgy
még 15év
Gondoltam erre. De nem sokat számítana. Azon emberek közé tartozom, akik számára a pénz valóban nem fontos. Számomra az ideális élet az lenne, ha kiköltöznék valahová egy tengerpartra vagy nyugis helyre, és élném az életem. Mint Zorbász, a görög. Annyi pénz legyen, hogy legyen mit ennem. És hagyjanak békén filozofálni.
Ha számolatlan pénzem lenne, akkor valószínűleg megcsinálnám ezt, elköltöznék egy jó klímájú, de viszonylag kevéssé lakott, emberközeli vidékre. A pénzemből csinálnék egy alapítványt vagy valamit, ami az én tulajdonom maradna, de minden egyéb dolgot csináljanak mások benne. Így ha netán megunnám azt az életet, akkor vissza tudnék jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!