Üdülési csekket igényelhetnek azok, akiknek még nincsenek gyerekei, fogyatékossággal élő személy sincs és nem vagyunk nyugdíjasok?
Sziasztok!:)
Szeretnénk a párommal igényelni üdülési csekket, mert sokan azt mondták, hogy mi is igényelhetünk, de én csak olyat találtam, ahol nyugdíjasok igényelhetnek, fogyatékossággal élő személyek és azok, akik 2 vagy több 18 éven aluli gyermeket nevelnek. Én 25 éves vagyok a párom 29, mindketten dolgozunk, de még csak februárra várjuk az első gyermekünket, szóval még nincs 1 sem:S Barátaink azt mondták így is igényelhetünk üdülési csekket, de én nem találtam sehol, ahol lehetne igényelnünk csak a fentieket találtam:S Hol lehetne igényelnünk? Vagy lehet e egyáltatlán nekünk?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
További szép napot mindenkinek!:)
Szerintem igen. Nem tudok róla, hogy bármilyen feltételhez lenne kötve.
De mit értesz pontosan igénylés alatt? Én úgy tudom, hogy üdülési csekket a munkáltató adhat béren felüli plusz juttatásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!