Találtam egy otthon végezhető munkát. Vajon valós?
A cég neve:Euro Web Center budapesti elérhetőségük van.A tevékenység amit csinálni lehet náluk borítékolás,reklámanyag továbbitásból és másolásból áll.Egy helyi újságban reklámozták magukat.
A kérdésem az lenne,hogy valós cég,rendesen fizetnek és a munka is gyerek mellett végezhető e?Aki kapcsolatban áll/t velük vagy valamit tud az írjon nekem,hogy lépni tudjak.Köszönöm
Az a vaos munka ahol a cégnek van egy irodája, telephelye ahova bármikor bemehetsz, ahol a munkát átveszed (föleg ilyen másolós dolgoknál)
ahol nem kérnek töled pénzt semmiért sem. Ilyenbe bele kezdhetsz, de ha kezdö pénzt kell befizetned meg ilyneek akkor kamu.
Köszi a válaszokat!
Igen kérnek nyilvántartási díjat:2000ft,munkacsomag 3175ft.Hát akkor jól gondoltam,hogy csak kamu az egész,bár nem értem miért kell ezt csinálni azokkal az emberekkel akik dolgoznának akár betegen vagy gyerek mellett.Miért nem csinálnak ezekkel a cégekkel valamit?
Miért is lenne az embernek szerencséje,hogy gyerek mellett valami plusz jövedelemhez jusson.
De azért köszönöm a válaszokat megerősitetettek benne,hogy ez az egész átverés!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!