Hogyan legyünk gazdagok?
Figyelt kérdés
a téma adott, hogyan keressünk lóvét, lehetőleg könnyen.2011. máj. 31. 16:41
2/10 anonim válasza:
lehetőség van:
1: nyersz a lottón ( főnyereményre gondolok )
2: tőzsdézel ill. devizával kereskedsz
3: vállalkozást indítasz ( bármit csak tejeljen )
4: kimész nyugatra
5: spekulálsz. Pl. veszel több hektár területet 4 millióért majd eladod 400-ért!
6: vmilyen tudományban tehetséges vagy és kitalálsz vmit ami hoz.
7: résztulajdonossá válsz nagy cégekben pl. sörmárka v. autómárka ( bár ehhez is pénz kell )
8: sajnos mást nem tok kitalálni :O
3/10 anonim válasza:
esetleg tanulsz egy jó szakmát.
ez még senkinek se jutott eszébe...
4/10 anonim válasza:
Én tudom de bolond lennék elmondani!
5/10 Sovcsik Krisztián válasza:
Dolgozol, ha igy nem megy, akkor 2x annyit dolgozol és félreraksz, ha igy sem megy szakmát váltasz. Attól függ mit jelent nálad a gazdagság?
6/10 A kérdező kommentje:
rengeteg lóvét, mi mást.
2011. máj. 31. 21:53
8/10 A kérdező kommentje:
SOKAT... ne legyetek ilyen idétlenek. milliókat.
2011. jún. 1. 09:35
9/10 anonim válasza:
Legálisan,vagy lehet bűnözni is?:)
10/10 Sovcsik Krisztián válasza:
Ha nem akarsz válaszolni , akkor nem .
A saját példám: én 10M-t szeretnék keresni havi szinten és a pénzügyi tervemben ez 12-15 év múlva szerepel. És ez munkahelyemen lévő könnyű karrierlehetőség miatt van. Amit könyörtelenül ki is fogok használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!