Vettem valamit a vaterán. Nekem kell elintézni a szállitást?
A szállítás a vevő dolga, ha előtte nem egyeztek másképp.
Mekkora csomag? Posta miért nem jó?
e-mailen kell felvenni a kapcsolatot az eladóval ez a te feladatod....átutalni a kért összeget ez is a tiéd
a többi az ő dolga...futár,szállítás minden...
neked csak át kell venni....a futár kb 1000-2000 Ft lesz...1ébként a postánál is lehet ekkora csomagokat küldeni...
a súly a lényeg...posta.hu belföldi postacsomag....itt nézz körbe...ki tudod számolni h mennyi is lesz...
Mégis, szerinted ki fizesse? Ha elmész boltba, hazaviszi neked ingyen a boltosnéni a cuccot?
Keresel egy futárcéget, felhívod, lebeszéled velük.
Mondjuk erre vásárlás előtt is gondolhattál volna. Mire számítottál?
Google: futárszolgálat, ad egy csomó találatot. Nézd meg, melyik szállít ekkora csomagot (vsz mindegyik), és melyik a legolcsóbb. Szerintem a megbízhatósággal nincs gond, nekem legalábbis még sosem volt problémám, mindig időben és sértetlenül megérkezett a csomagom.
A honlapon nézd meg, hogy kell megrendelni és kész. Találd fel magad! Egyébként valóban, a szállítás mindig a vevő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!