Disznó vagy telefon? Nem tudom, hogy melyiket válasszam.
Lehet, hogy kicsit abszurd a kérdés, de a cinkelős kommentelők kíméljenek...
Szóval van egy mangalica disznónk (anyadisznónak való), akit nagyon szeretünk. A család kis kedvence. Apu felvetette, hogy adjuk el és akkor kaphatnék új telefont, amire már kb. 5 éve vágyok. De nincs szívem eladni a disznót... Annyira szeretem/szeretjük. Viszont a pénz is jól jönne, mert vennénk belőle két vágási malacot is még, mert hogy az jobban megérné, mint mondjuk az, hogy kismalacai lennének a disznónak.
Tudom, hogy most azzal fogtok jönni, hogy húú mekkora problémám van... De higyjétek el, nagyon nyomja ez a lelkem. Az a disznó már szinte családtag. Szerintetek mit válasszak?
Én az eladása mellett szavaznék. A disznó, akármennyire is szereted, mégsem családtag, maximum egy kedves állat. Ráadásul elöregszik, előbb utóbb ugyis le kell vágni, vagy elmúlik végelgyengülésben.
Én a telefonra szavazok!
Amúgy irtó édes volt a kérdés! :)
Nem lehetne esetleg valamelyik
másik családtagot levágni??!
Gondolom van telefonod csak nem olyan jó mint amilyet akarsz.De ha lehet róla telefonálni és SMS-ezni és nem akkora mint egy féltégla akkor szerintem jó az:D
Szóval a te helyedben én a disznót választanám, mert utána szar lenne abba a tudatban élni hogy csak azért lett belőle sonka(mert gondolom az lenne) hogy lehessen új telefonom,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!