Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Disznó vagy telefon? Nem...

Disznó vagy telefon? Nem tudom, hogy melyiket válasszam.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit abszurd a kérdés, de a cinkelős kommentelők kíméljenek...

Szóval van egy mangalica disznónk (anyadisznónak való), akit nagyon szeretünk. A család kis kedvence. Apu felvetette, hogy adjuk el és akkor kaphatnék új telefont, amire már kb. 5 éve vágyok. De nincs szívem eladni a disznót... Annyira szeretem/szeretjük. Viszont a pénz is jól jönne, mert vennénk belőle két vágási malacot is még, mert hogy az jobban megérné, mint mondjuk az, hogy kismalacai lennének a disznónak.

Tudom, hogy most azzal fogtok jönni, hogy húú mekkora problémám van... De higyjétek el, nagyon nyomja ez a lelkem. Az a disznó már szinte családtag. Szerintetek mit válasszak?

2011. máj. 6. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%
a disznó természetesebb mint az android
2011. máj. 6. 23:12
 22/30 anonim ***** válasza:
72%
Látod, senki nem mondta, hogy "húúú, mekkora problémád van"! De írtad, hogy a disznó szinte családtag. Tényleg eladnál egy ilyen kis családtagot (lehet, hogy levágásra) egy telefonért? :( A disznó még ráadásul okos is, biztos szeret téged. :(
2011. máj. 6. 23:23
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Én az eladása mellett szavaznék. A disznó, akármennyire is szereted, mégsem családtag, maximum egy kedves állat. Ráadásul elöregszik, előbb utóbb ugyis le kell vágni, vagy elmúlik végelgyengülésben.

Én a telefonra szavazok!

Amúgy irtó édes volt a kérdés! :)

2011. máj. 6. 23:32
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

23:32

Ehhhh! Városi! XDDDD

2011. máj. 6. 23:34
 25/30 anonim ***** válasza:
53%

Nem lehetne esetleg valamelyik

másik családtagot levágni??!

2011. máj. 7. 02:39
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Így már tudom, hogy mi mellett fogok dönteni!
2011. máj. 7. 10:56
 27/30 anonim ***** válasza:

Gondolom van telefonod csak nem olyan jó mint amilyet akarsz.De ha lehet róla telefonálni és SMS-ezni és nem akkora mint egy féltégla akkor szerintem jó az:D

Szóval a te helyedben én a disznót választanám, mert utána szar lenne abba a tudatban élni hogy csak azért lett belőle sonka(mert gondolom az lenne) hogy lehessen új telefonom,

2011. máj. 7. 11:59
 28/30 anonim ***** válasza:
"Dezsőnek meg kell halnia" - Pelikán elvtárs
2011. máj. 10. 18:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyetek drága telefont. Ha előfizetéssel veszitek 5x kifizetitek az árát 1-2 év alatt. Ha meg simán akkor eleve drága. Egy használható okostelefon 100 körül indul. Én cégtől kaptam egyet aminek a bolti ára 73 és egy kalap kaka. Csak bosszankodok rajta. Nem jó ez semmire. Addig érdekes míg új, nyomkodtam egy hétig aztán annyi. Nem használom több mindenre mint az előző telefonom, ráadásul korlátlan net nélkül szintén nem ér semmit az egész. Én ha most vásárolnék max 30-ig vennék egy jó állapotú használt mobilt, de még inkább 15 körül. Remélem segítettem a döntésben.
2011. máj. 10. 18:45
 30/30 anonim ***** válasza:
2011. máj. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!