Disznó vagy telefon? Nem tudom, hogy melyiket válasszam.
Lehet, hogy kicsit abszurd a kérdés, de a cinkelős kommentelők kíméljenek...
Szóval van egy mangalica disznónk (anyadisznónak való), akit nagyon szeretünk. A család kis kedvence. Apu felvetette, hogy adjuk el és akkor kaphatnék új telefont, amire már kb. 5 éve vágyok. De nincs szívem eladni a disznót... Annyira szeretem/szeretjük. Viszont a pénz is jól jönne, mert vennénk belőle két vágási malacot is még, mert hogy az jobban megérné, mint mondjuk az, hogy kismalacai lennének a disznónak.
Tudom, hogy most azzal fogtok jönni, hogy húú mekkora problémám van... De higyjétek el, nagyon nyomja ez a lelkem. Az a disznó már szinte családtag. Szerintetek mit válasszak?
Szia!
Én állatpárti vagyok,maradjon a malac! :)
Telefonod lehet még több szebb és jobb,de ilyen malac csak 1.
Hát szerintem eladhatjátok,hanmindezt nem a te telefonodért henem a két vágási malacért történik.Persze ha a telefon nagyon fontos neked mert pl.:kollégista vagy az más......Nemtudom mennyire erős érzelmek fűzbek a malciho,mert én mondjuk nem cserélném le a kutyámat egy telefonra....Szerintem ha megteszed ne a telóért tee.....Annak összekaparhatod az árát nyárimelóból is.....:)
14l
Én a malaccal vagyok!
Szegény had élje le boldogan az életét!
Légyszi ne vágjátok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!