Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Disznó vagy telefon? Nem...

Disznó vagy telefon? Nem tudom, hogy melyiket válasszam.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit abszurd a kérdés, de a cinkelős kommentelők kíméljenek...

Szóval van egy mangalica disznónk (anyadisznónak való), akit nagyon szeretünk. A család kis kedvence. Apu felvetette, hogy adjuk el és akkor kaphatnék új telefont, amire már kb. 5 éve vágyok. De nincs szívem eladni a disznót... Annyira szeretem/szeretjük. Viszont a pénz is jól jönne, mert vennénk belőle két vágási malacot is még, mert hogy az jobban megérné, mint mondjuk az, hogy kismalacai lennének a disznónak.

Tudom, hogy most azzal fogtok jönni, hogy húú mekkora problémám van... De higyjétek el, nagyon nyomja ez a lelkem. Az a disznó már szinte családtag. Szerintetek mit válasszak?

2011. máj. 6. 22:08
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
56%
Komoly erkölcsi kérdés. Szerintem azt tedd, amit jónak látsz, amit a lelkiismereted jónak lát. Ebben a mai elanyagiasodott világban az ember csak a lelkiismeretére hallgathat.
2011. máj. 6. 22:23
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha családtagként szeretitek akkor marad a coca, ha haszon állatnak van akkor vacsora.
2011. máj. 6. 22:24
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Disznó dolog lenne a telefont választani!
2011. máj. 6. 22:24
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem lenne lelkem szegény röfimalacot beáldozni egy technokütyüért. Akárhányszor kezembe venném az általa lett telefont, mindig eszembe jutna a nagy konnektor nózija, az idétlen füleivel, ahogy ügyet, ahogy röfög, visít stb. Ha szeretitek Őt és ő is titeket, akkor egyértelmű, hogy:

A DISZNÓ!

2011. máj. 6. 22:27
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem olvastam az előző kommenteket. De ne add el a disznót! Azért ne, mert szereted.
2011. máj. 6. 22:27
 16/30 anonim ***** válasza:
64%
Ha eladod, még az is lehet, hogy levágják. :( Nem sajnálnád? 22:27
2011. máj. 6. 22:29
 17/30 anonim ***** válasza:

Én amit egy kicsit is szeretek azt oda nem adom másnak. Főleg az állatomat, ha azt is számításba veszem hogy ha máshoz kerül 2 napot se bír ki mert levágják. Én nem bírnék ezzel a gondolattal élni, nálam egy állat az első, AZTÁN az ember.

Ha meg telefon kell menj el dolgozni.

2011. máj. 6. 22:49
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
Rakassátok be, lesznek kismalacok, azokat eladjátok, elég jó áruk van. Abból meg veszel telefont, mindenki jól jár..
2011. máj. 6. 22:57
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
Még egy szavazat a malackára!
2011. máj. 6. 23:03
 20/30 anonim ***** válasza:
56%

A telefon nem jó választás, tulajdonképpen van működő telefonod, szóval még nem kell másik.

A disznó hasznos, mármint háziállatként nem, de haszonállatként az. Én megtartanám a malacot és szaporítanám, mert szeretem a kolbászt. :)

2011. máj. 6. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!