Miért fizettek ilyen sokat a telenornál?
Figyelt kérdés
2100 ft-os előfizetésem van a telenornál (ami tudomásom szerint azt jelenti, hogy 2100 ft lebeszélhetek) és 35 percet 2 db sms-em volt a hónapban. 35 ft-os a perc díj és az sms díj (áfával). 35 percet beszéltem le és 2 db sms-em volt, ezt kiszámoltam 1775 ft. A számlán felszámol 60 perc megnevezésű havi díjat 2100 ft-ért, és még hozzá számolja a lebeszélt 1775 ft. Ebből levonja a forgalmidíj-kedvezményt 1225 ft-ot, (ez valamiért mindig változó) és fizetek így 2100 ft helyet, 2650 ft-ot. Le sem beszéltem a 2100 ft-ot! Miért kell ilyen sokat fizetnem?. Miért nem vonja le a 2100 ft? Édesanyám a vodafonnál van, és beszélt több mint 80 percet (különbőző perc díjak mellet és egyéb hálózatba is összesen 42 percet). Fizetett 2500 ft (áfával), és én még fele anyit sem beszéltem de jóval többet fizettek mint ö, hogy lehet ez? A vodafonál miért nincs forgalmidíj-kedvezmény és miért nem számolják fel az előfizetési díját a vodafonál? Míg a telenornál ezt felszámolják!2011. máj. 5. 16:45
1/1 anonim válasza:
erről bővebb információt kérhetsz a legközelebbi telenor szaküzlezben. lehet hogy a havidijad alapbol nem is lebeszélhető, vagy megszünt az eddigi dijcsomagod, és mások lettek a dijaid (amiről persze elfelejtenek tájékoztatni, mert ők megtehetik..) am a Vodafone is szar, tőlem vontak le ilyen olyan csipcsup kis összegeket, kétszer reklamáltam miatta utána váltottam. most t-mobilos vagyok, de eddig ez a legjobb. pannon csak addig volt jó mig volt non-stop sms:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!