Ki hogyan probál meg és min sporolni?
Ugy értem, min probàltok meg sporolni, és ha van valami kis " luxus" amit mindenképpen megengedtek magatoknak, mi az ?
Mi a pàrommal probàlunk a kajàn ( inkàbb diszkont mint normàl hipermarket), amin viszont egyàltalàn nem fosvénykedunk, az a 10 hos bébink. Neki mindent megadunk amit csak tudunk..Egyelore :S
Elektronikus berendezéseknél TILOS a STAND BY üzemmód. 1000.-ft.
Mosógépemen már csak a 30 perces programot használom 30 fokon. 1500.-ft.
Fontolgatom, hogy felmondom a NET előfizetést. 4800.-ft.
a DIGI TV 2800-as csomagját levesszük kicsire. 1200.-ft.
GYED alatt szüneteltetni fogom az önkéntes nyugdíjpénztár befizetést. 8900.-ft.
Májustól autó leáll. Busz, bicikli. 9000.-ft.
Mindenhol energiatakarékos égő van. 3000.-ft.
A fűtést állandóan kapcsolgatom a termosztáton. Ezt nem tudom mennyit hoz, sosem próbáltam, hogy állandóan megy,még egységes hőfokon sem.
LIDL-s mosószer és nem locsolom úgy mint régen.
Ha neked is van ötleted nagyon várom.
Nah először is,víztisztítót használunk,mert én napi 3liter vizet iszok.Nincs autóm,nem is kell még,csak egészséges kaját eszek(rizs,csirkemell,zöldségek,gyümölcs),nem költök számítógépre;mobilra,mert céges,és csak ügyfeleket és munkatás jelölteket hívok.Telefonálásra ott a Skype és a VoiP discount,nincs ékszerem még felesleges,nem iszok,nem cigizek,nem járok bulizni.
Megtervezem mire kell a pénz:pl sportra,táplálékkiegészítők,könyvek,rengeteg ruha,egészséges kaják.
Ennyi,inkább befektetem a pénzt,nem költök feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!