Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki hogyan probál meg és min...

Ki hogyan probál meg és min sporolni?

Figyelt kérdés

Ugy értem, min probàltok meg sporolni, és ha van valami kis " luxus" amit mindenképpen megengedtek magatoknak, mi az ?

Mi a pàrommal probàlunk a kajàn ( inkàbb diszkont mint normàl hipermarket), amin viszont egyàltalàn nem fosvénykedunk, az a 10 hos bébink. Neki mindent megadunk amit csak tudunk..Egyelore :S

2009. márc. 9. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elektronikus berendezéseknél TILOS a STAND BY üzemmód. 1000.-ft.

Mosógépemen már csak a 30 perces programot használom 30 fokon. 1500.-ft.

Fontolgatom, hogy felmondom a NET előfizetést. 4800.-ft.

a DIGI TV 2800-as csomagját levesszük kicsire. 1200.-ft.

GYED alatt szüneteltetni fogom az önkéntes nyugdíjpénztár befizetést. 8900.-ft.

Májustól autó leáll. Busz, bicikli. 9000.-ft.

Mindenhol energiatakarékos égő van. 3000.-ft.

A fűtést állandóan kapcsolgatom a termosztáton. Ezt nem tudom mennyit hoz, sosem próbáltam, hogy állandóan megy,még egységes hőfokon sem.

LIDL-s mosószer és nem locsolom úgy mint régen.

Ha neked is van ötleted nagyon várom.

2009. márc. 9. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nah először is,víztisztítót használunk,mert én napi 3liter vizet iszok.Nincs autóm,nem is kell még,csak egészséges kaját eszek(rizs,csirkemell,zöldségek,gyümölcs),nem költök számítógépre;mobilra,mert céges,és csak ügyfeleket és munkatás jelölteket hívok.Telefonálásra ott a Skype és a VoiP discount,nincs ékszerem még felesleges,nem iszok,nem cigizek,nem járok bulizni.

Megtervezem mire kell a pénz:pl sportra,táplálékkiegészítők,könyvek,rengeteg ruha,egészséges kaják.

Ennyi,inkább befektetem a pénzt,nem költök feleslegesen.

2009. márc. 15. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!