Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig fajulhat még ez a dolog?

Meddig fajulhat még ez a dolog?

Figyelt kérdés
Nem tudom már mit tegyek.Lassan teljesen kikészít ez az egész helyzet.a testvéremmel 6 éve örököltünk egy házat a szüleink után.azota csak a vita megy.kifizetni nem tud.eladni nem engedi és sajnos az évek alatt sok minden történt és màra már én is olyan helyzetben vagyok,hogy nem tudnàm öt kifizetni.fenntartani egyedül ezt nem birja,a számlák felêt sem tudja kifizetni.ha azt akarom legyen viz,villany akkor kifizetem én a csekkeket.miota nem laktam ebben a házban teljesen leélték.még csak eladni sem tudom ilyen állapotban.a pàrommal most,hogy pár hónapja visszaköltöztünk,a félretett pénzünkből megprobáltuk egy kicsit helyrehozni,de ezt sem engedi.azonnal nekem esett.fenyeget,hogy vagy neki adom mindenemet vagy pereskedünk.folyamatosan megy a vita.már nem birom idegileg.teljesen ki akar semmizni.meddig fajulhat ez még?mihez kezdjünk most?Nem tudom van e még kiut ebböl.az előzo hàzasságomat már tönkretettèk,nem akarom,hogy ujra megtörténjen:(
2011. ápr. 26. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"6 éve örököltünk egy házat a szüleink után"

Na most akkor közös tulajdon vagy sem?

2011. ápr. 27. 11:58
 12/14 A kérdező kommentje:

3An voltunk vagyis vagyunk testvérek.a szüleink meghaltak és a hagyatékin a nővérem nekem adta azt a részt amit ö örökölt volna.igy lett 2/3ad az enyém.1/3ad a tesomé.

Pàr éve tesom felvett egy nagyobb összeget másnak,az a masik ember nem fizette a kölcsönt és igy rá akarták terhelni a házat.én meg naivan,testvéri szeretetböl,félelemböl és a testvérem iránti bizalmambol fakadoan aláirtam ügyvéd elött egy papirt,hogy enyém a 100%,de akkor a tesom a haszonélvezö.igy én hülye elhittem,hogy a ház megmarad a tesom meg megveszi tőlem a tulajdon jogot is(mivel ezt igérte).de nem igy lett és màr nagyon elfajultak a dolgok én meg már beleőrülök:(

2011. ápr. 27. 12:30
 13/14 hópari válasza:
Hagyd a francba és költözz jó messzire tőlük!!
2011. máj. 11. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi.ezen igyekszem nap mint nap!
2011. máj. 12. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!