Hogyan vehetném vissza területem használatát?
Keresd fel a bérlőt és mondd meg neki, hogy vagy neked küldi a bérleti díj felét mostantól vagy holnap kidobatod őt és az összes cuccát a rendőrséggel.
Blöffnek mindenképpen jó, amúgy meg nyilván nem ilyen egyszerű a dolog.
Jogi úton ez egy szörnyen bonyolult dolog.
Egyrészről teljesen jogtalan, hogy a te beleegyezésed nélkül kiadta az exed az ingatlant.
Másrészről viszont a bérlő szerződése teljesen érvényes, így nagyon nehéz kirakni.
Nekem egy hasonló (lakásmaffia) ügylet 3 év pereskedésbe került, mire ki bírtam dobni a cigányokat a saját házamból!
Annyi a sztori röviden, hogy alkoholista nagymama eladta a lakást cigányoknak, mikor nagypapa külföldön volt. Természetesen ezt egyedül nem tehette volna meg nagyfater beleegyezése nélkül.
Bepereltük őket, nem jöttel el, halasztást kértek, stb. 1,5 év volt az elsőfokú ítélet. Fellebbeztek, még 1,5 év...
Végül 50% tulajdonjog visszakerült ránk, 50%-ot meg ki kellett vásárolni, hogy eltakarodjanak végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!