Mennyi pénzből gazdálkodtok egy hónapban?
Hát én tanultam. Két diplomám is van, s ha visszamennék dolgozni (gyesen vagyok) kb. 100 ezer lenne a bruttóm közalkalmazottként, 40 évesen. Így inkább dolgozok a férjem vállalkozásában, ahol nem biztos, hogy többet keresek, de legalább nincs főnök.
Hát az írások alapján tényleg jól élnek sokan!
: ma 09:44
Ja de mindenki egyedül van aki "jól él" talán nem véletlen ez sem.
Elveszi a meló az életüket per pill az enyém is, és soem tudni meddig tart ma van, holnap nincs, amióta itt melózom havi 150 ért, már kihullott a is aki betanított meg egy másik kollega is, és még nincs teljesen egy éve hogy felvettek.
Hát én inkább nem írom le, de kamunak tűnik nekem ennyi fizetés amit jópáran beírtak. Ne mondja már nekem senki hogy több százezret keresnek az emberek, akkor nem sírnánk.
200E ft-ból pedig sztem simán meg lehet élni, főleg ha az épp nettó.
Mit dolgoztok amúgy hogy ennyit kerestek??? kíváncsi lennék...
ma 19:03
Én sima gyári munkás vagyok külföldi multinál de egy kis trükkel havi 50 et tisztán hozzácsalok a fizetésemhez így jön ki netto 150 re.
3 műszak 8 órás munkaidő, egész napos hajtás ipari környezetben, zajban.
Amúgy csak emiatt a trükk miatt csinálom, mert lenne nyugisabb is és közelebb is.
Ja meg adnak havi 10 rongy kajajegyet az még lemaradt.
130 e Ft egyedül, ebből 30 e Ft devizahitel törl + 60 e Ft havi rezsi.
39 évet ledolgozva eddig !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!