Mennyi pénzből gazdálkodtok egy hónapban?
68 ezerből úgy élünk albérletben, hogy az étkezésben szüleim kell, hogy segítsenek nekünk.
Télen a konyhában 10 fok volt, a szobát fűtöttük fel 15-16 fokra.
Nem vagyok cigány és dolgozni akarok, mégsem találok munkát, férjem pedig nem keres jól.
Ez a magyar valóság borsodban.
3. vagyok. Ketten 290 se valami gyakori manapság, mi eléggé szerencsések vagyunk.
Ismerősök:
1. 65+70
2. 70+már nincs melója, nagyszülők segítenek
3. nagyi 60 nyugdíja+munkanélküli seg.
ketten albiban
párom fixen 130
én még diákként 50 és 80 között (ösztöndijjal,miegyébbel)
de idén végzek,nem is büfészak,onnantól kettőnknek 350 körül lesz
Srácok!
Senkit ne tévesszenek meg a nagy számok 350 forintos benzin, 250 forintos kenyér és 230 forintos tej illetve 1000 forintos hús árak mellett..
Az energiaárakat még nem is említettem aranyárba mérik a villanyt meg a vizet és a gázt is!!!
Elmondom, hogy a férjem gépészmérnök, én építészmérnök vagyok, és mi is lazán megkerestünk 600at (ő 460at keres most is, én egyetem mellett 140et kaptam ösztöndíjjal együtt), egyikünknek sem él már a szülője (tesó van, de kifizettük), így a sajátunkon kívül van 2 házunk, illetve két kocsink.
A trónörökös úton :)
Semmi nem lehetetlen!
ma 21:40
Azért azt írd már be, hogy hány éve csináljátok a melótokat.
Kezdőket nem fizetnek így meg.
21:42
Hidd el, egy bme-s mérnöki diplomával pályakezdőként sem nehéz ennyit keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!